MODEL M7 - DETALJNE SPECIFIKACIJE

mister dzirlo

ФОТО ГАЛЕРИЈА

ПОНУДА ЗА ДЕЛОВНА СОРАБОТКА

- ДА СЕ РАЗБИРАМЕ ПОДОБРО -

Овој продажен систем е заштитен како интелектуална сопственост на Мистер ЏИРЛА и секое негово копирање во целина или во делови е казниво!
Кога ја започнавме имплементацијата на проектот MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR (во натамошниот текст ПРОМОТЕР), ги дефиниравме проектните задачи:

1) Дефинираното пазарно подрачје на понудата е целиот светски пазар;
2) Продажната цена на секое ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА MISTER DŽIRLO PROMO мора да биде најниска во дефинираното пазарно подрачје;
3) Гаранцијата и квалитетот мора да бидат супериорни во однос на конкуренцијата;
4) Услугите (кои се практично непотребни ) мора да бидат достапни и со висок квалитет на целата област каде што корисниците се овие возила. Ова важи и за резервни делови.
За да ги исполниме овие проектни задачи, моравме да исполниме одредени услови. Тоа се:
1) Да се ​​формира мрежа на деловни партнери кои се способни да ги произведат нарачаните количества производи со потребниот квалитет и во дадените рокови;
2) Со цел цената на понудената МИСТЕР ЏИРЛО ПРОМО ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА за да бидат најконкурентни (најниски), минималната количина требаше да биде 1.000.000 (милиони) единици, вкупно за сите понудени модели. Овие модели се произведуваат и испорачуваат во повеќе контингенти;
3) Оваа количина, меѓу другите фактори, овозможи и најниска цена, бидејќи според деловната филозофија на ГИСТЕР ЏИРЛА, електричното возило не е луксуз! Неопходно е како храна! Најновото истражување во Англија покажува пад на продажбата на електрични возила, а 47% од нив се поради високите цени! Со овие цени на светскиот пазар, временската и функционалната амортизација на ел. возилата се НЕПРОФИТАбилни (види ја книгата Mr Ishak Dzirlo, univ. dipl. ec. АМОРТИЗАЦИЈАТА КАКО ФАКТОР НА ПРОШИРЕНА РЕПРОДУКЦИЈА, издание ФЕВ 1977).
4) Банкарскиот систем мора да биде само неопходен канал за трансфер на пари (проточен котел ), а не финансиерот на проектот на МЕЃУНАРОДНАТА ХОЛДИНГ КОМПАНИЈА МИСТЕР ЏИРЛА, која НИКОГАШ не користела заем во својата долга историја!
Бидејќи банкарскиот капитал е елиминиран, резултатот е дури 37,4% ПОНИСКА ЦЕНА, бидејќи ПОНУДАТА не треба да ја плати цената на банкарскиот капитал! Зошто?
Постојат 3 причини: 1. Не постои ниту една банка која може да кредитира проект од оваа количина и обем, па затоа се потребни повеќе банки!
2. Банкарските гаранции се толку големи што е целосно непрофитабилна (старата пробиена приказна за хипотека со сооднос 5:1);
3. Каматата и залихите практично ја јадат добивката
Значи, кој ја финансира реализацијата на проектот MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR?

Па, клиентот е многу среќен. Зошто?

Па, процесот е крајно транспарентен, бидејќи со примена на деловната филозофија на ГОДИНА ЏИРЛА, ПОНУДАТА го овозможува тоа!
Нема ништо скриено, се е достапно за клиентите и заинтересираните страни (апликанти )!
Правилата за комуникација помеѓу ПОНУДАТА и вас како потенцијален клиент произлегуваат од поставените проектни задачи.
Значи, деловната филозофија на MISTER DZIRLA е многу едноставна: подобро е да се понуди најниска цена на производите и услугите и да се има постојан и незапирлив раст на уделот на пазарот (раст на продажбата), отколку да се чуваат производи на залиха. Поради оваа причина, МИСТЕР ЏИРЛО ПРОМО ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА се произведуваат само за ПОЗНАТ КУПУВАЧ (се продава однапред)!
Затоа со големо задоволство можеме да кажеме: ДОКОЛКУ НАЈДЕТЕ ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО СО СЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ И ПОНИСКА ЦЕНА ВО ЦЕЛИОТ СВЕТ - ЌЕ ЈА ВРАТИМЕ РАЗЛИКАТА ВО ЦЕНАТА! Сè уште никој не одговорил - сè уште чекаме!
Значи формулата е:
1) ГОЛЕМИ СЕРИИ;
2) ЕЛИМИНАЦИЈА НА БАНКАРСКИ КАПИТАЛ;
3) ЕЛИМИНАЦИЈА НА АКЦИИ
Последица?
НАЈНИСКА ЦЕНА = НАЈВИСОКА ПОБАРУВАЧКА
Доказ: првиот контингент од 4000 возила е речиси пополнет со апликации.
( Напомена: за вториот контингент ќе објавиме почеток на примање апликации со дефинирани услови)!
Проценете сами дали оваа деловна филозофија е паметна!
Ова е деловната филозофија на Г-дин ЏИРЛО: ГОСПОДОТ ЏИРЛО е секогаш во МИСИЈА ДА ГИ ЗАШТИТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ! Клиентот ја губи банкарската камата додека го купува своето МИСТЕР ЏИРЛО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО! ПРИ КУПУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО - ШТЕДЕТЕ!!!
Таа група на заинтересирани кои од категоријата АПЛИКАНТИ (ИНТЕРЕСИРАНИ) добија статус на купувач (извршија уплата или почнаа да плаќаат рати од САМОКРЕДИТОТ, додека чекаат испораката на нивниот платен модел не губи ништо!
Зошто? Парите што ги платиле за возилото имаат ист статус како заштеда и за тоа време ПОНУДАТА пресметува банкарска камата која им ја плаќа преку намалени фактури на возилото при неговото доставување!
Оваа корисничка привилегија е присутна за прв пат во светот! Мистер Џирло ги поместува границите на бизнисот, бидејќи со ова клиентот се трансформира во деловен партнер! Значи, тоа е сосема нов револуционерен однос КУПУВАЧ - ПРОДАВАЧ. Што рекол поетот: ...колку што се сеќавам од минатите денови, едно цвеќе расте во планината. Тој цвет вире насекаде и се вика.... ПРЕСВРТ! Зошто пресврт? Подобро да се инвестира во клиент, бидејќи тој клиент носи три нови клиенти! Дали е тоа во ред!?
Забелешка: цитатите од поетите се благородна СУВА ПОНУДА! На крајот на краиштата, TESLA не би бил TESLA да не бил GETEO!
Ова важи и за оние клиенти кои се одлучиле за самофинансирање!
Значи, додека плаќате на рати - ШТЕДЕТЕ!
Бизнис филозофијата на Г-дин ЏИРЛА не е да ги фасцинира клиентите со величествени градби, мермерни столбови, позлатени тезги... Тоа е надворешен сјај, но тоа не значи дека правилото не важи за такви: НАДВОРЕШЕН ЈАДАК, И ВНАТРЕ МАЗНИ! Дочекавме многу такви компании, и ги разбравме уште побрзо!
Ние сме тие кои со нашата деловна идеологија го добиваме секој нормален човек како поддршка и сојузник во реализацијата на проектот! Зошто!?
Помина времето на импресионирање на клиентот со визуелни ефекти, сега е време на успешни деловни идеологии! Телепортираните информации, благодарение на интернетот, менуваат сè - се воспоставуваат нови правила, бидејќи во исто време СИТЕ ЗНААТ СЕ!
Па, еве ние сме број 1 во светот! Затоа имаме постојан раст на нашето планетарно семејство MISTER DZIRLO (најбрзо растечкото семејство во светот)!

НИЕ НЕ СМЕ ГРУПА - НИЕ СМЕ СЕМЕЈСТВО - Нашиот клиент не е човек кој дава пари за купување нешто од понудата, тој е личност која е наш постојан деловен партнер и член на нашето семејство, бидејќи ја дели истата бизнис идеологија!

 

ПОСТАПКА НА КУПУВАЊЕ МСТЕР ЏИРЛО ПРОМО ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ


Сите заинтересирани приматели на информации за промо електричен автомобил Мистер Џирло се поделени во две групи:

А) АПЛИКАНТИ (СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ), доколку се самокредитираат). сите оние кои ја побарале и ја добиле ПОНУДАТА, ја проучувале, го избрале производот и потпишале договор за испорака, апликацијата е прифатена, односно доколку неговиот избран модел е вклучен во производниот процес, обезбеден е транспорт во контингентот и датумот на испорака. се утврдува, тогаш ПОНУДАТА дава согласност на БАРАТЕЛОТ да ја изврши уплатата. Овластувањето за плаќање важи 3 дена од датумот на одобрување. Доколку овој рок се пропушти, ПОНУДУВАЧОТ му го доделува правото на плаќање на следниот АПЛИКАНТ.

Со следењето на оваа постапка, се избегнуваат какви било недоразбирања. Да, процедурата е малку комплицирана на прв поглед, но она што го кажа господинот Џирло... бизнисот успева кога има многу проблеми на почетокот, бидејќи тоа е гаранција дека нема да има на крајот, а не обратно. наоколу!

ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА СУБВЕНЦИИ

МЕЃУНАРОДНАТА ХОЛДИНГ КОМПАНИЈА ГИСТЕР ЏИРЛО ГО ОТСТАПУВА ПРАВО НА СУБВЕНЦИИ ВО КОЈА НА КУПУВАЧОТ.
Правата на субвенционирање ги остваруваат сите правни и физички лица во ЕУ. Значи, доколку сте купувач од земја членка на ЕУ, имате право на субвенција во висина од 100% од вредноста на субвенцијата, бидејќи ПОНУДАТА ТИЕ ПРАВА МУ ГИ ДОДЕЛУВА НА КУПУВАЧОТ.

Работите се поинакви во БиХ:

Ако сте регистрирани во ентитетот на РС, не ги остварувате вашите права, бидејќи владата на ентитетот не ги доделува.
Доколку сте регистрирани во Федерацијата, имате право на субвенција доколку сте физичко лице, и тоа во износ од 100%, бидејќи ПОНУДАТА ТИЕ ПРАВА МУ ГИ ДОДЕЛУВА НА КУПУВАЧОТ.

ИСПОРАКА НА ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА КАКО ПОСАКУВА КУПУВАЧОТ


Многу заинтересирани сакаат електрично возило по свој избор! Сакаат возило со поголем досег, поголема брзина и слично. Многу заинтересирани ни праќаат фотографија или видео! Ние сме во состојба да го испорачаме секое возило под најповолни услови во светот!
ДОКОЛКУ ЗА ТОА ИСТО ВОЗИЛО ДОБИЕТЕ ПОПОВОЛНА ПОНУДА ОД НАШАТА, СО ПОНИСКА ЦЕНА, ЌЕ ЈА ВРАТИМЕ РАЗЛИКАТА ВО ЦЕНАТА!!!!

ШТО Е ВКЛУЧЕНО ВО ПРОДАЖНАТА ЦЕНА НА ВОЗИЛОТО


Имаме многу прашања за тоа што е вклучено во цената на возилото? Продажната цена на возилото вклучува:

1) Производна цена на возилото;
2) Трошоци за транспорт;
3) Царински трошоци, доколку ги има;
4) ДДВ, ДДВ, ДДХ, АФА.... (ова се даноци на додадена вредност, процентите и имињата се различни од земја до земја);
5) Трошоци за хомологација;
6) Трошоци за шпедиција:
7) Трошоци за првата услуга.

ГАРАНЦИИ


Гаранцијата за МИСТЕР ЏИРЛО ПРОМО ЕЛЕКТРИЧНИ ВОЗИЛА е 3 години и 100.000 функционални километри!


УСЛУГИ


Секој клиент на нашето возило, по преземањето на возилото, станува сопственик на книшка во која се наведени сите овластени услуги, како и листа на локации за бензински пумпи!

Забелешка: Оваа понуда важи за првиот контингент. Доколку понудата не биде прифатена во рок од 10 дена од приемот, нејзината важност престанува, бидејќи примачот на понудата се откажува од купувањето и го отстапува своето место на следниот ЗАИНТЕРЕСИРАН од листата на чекање. Ова е неопходно, бидејќи системот на продажба се заснова на производство на возила за ПОЗНАТ КЛИЕНТ.

СПЕЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА


На ВАШЕ барање, доставуваме и специјални електрични возила за инвалиди, здравствени домови, пошти, возила за снабдување и сл.
Нормално, возилата ги купуваме под најповолни услови, покрај нашето старо правило: ВИЕ ИМАЈ ПОДОБРА ПОНУДА (која не е лажна) ЈА ВРАЌАМЕ РАЗЛИКАТА ВО ЦЕНАТА!САМОКЕЈДУВАЊЕ


Доколку сакате испорака на возило со плаќање на рати, имаме можност да ви понудиме САМОКРЕДИТ!
Принципот е едноставен:
1) Износот и бројот на рати сами го одредувате;
2) По плаќањето на последната рата го доставуваме бараното возило ;
3) На секоја платена рата плаќаме банкарска камата чија вредност ја одземаме од вредноста на фактурата.
На сите оние заинтересирани за ваков вид на купување возила, на нивно барање испраќаме договор за САМОКРЕДИТ.
(Овој продажен систем е заштитен како интелектуална сопственост господине ЏИРЛА и секое негово копирање во целина или во делови е казниво.

 

ЗАКЛУЧОКИТИНЕРАР (РЕДОВИ НА ПОМЕСТИ) ЗА НАБАВКА
МИСТЕР ЏИРЛО ПРОМО ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ:

1) ИСПРАЌАЊЕ БАРАЊЕ ЗА ДОБИВАЊЕ ПОНУДА (барање за понуда како и кореспонденција може да се направи само преку е-пошта infodzirlo@gmail.com
2) ПРОУЧИЈ ЈА ПОНУДАТА И ПОБАРАЈТЕ МОЖНИ ОБЈАСНУВАЊА ЗА ДВОСМИСНОСТИ
3) СКЛУЧЕТЕ ДОГОВОР
4) ПО ОДОБРУВАЊЕТО НА ПЛАЌАЊЕТО НАПЛАЌАЈТЕ
5) СЛЕДЕТЕ ГИ ФАЗИТЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО И ИСПОРАКАТА НА ВАШАТА КОНСТАЈКА
6) СО ПОНУДАТА
7) ПОЗЕМИ ГО ВОЗИЛОТО НА ДОГОВОРЕНАТА ДЕСТИНАЦИЈА