PREPORUČI I ZARADI

DOBRODOŠLI U MISTER DZIRLO PLANET FAMILY!!!
BUDITE DIO INTERNACIONALNOG HOLDINGA KOMPANIJA MISTER DZIRLA!!!

KOJI VAM POSAO NUDIMO?

PRODAJA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA

ZA POČETAK PRODAJU MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIČNIH VOZILA I DRUGIH NAŠIH PROIZVODA!

KOJE MODELE MOGU DA PRODAJEM?

SVE MODELE KOJI SE NALAZE U PONUDI NA WEB PORTALU!

U KOJE ZEMLJE MOGU PRODAVATI?

U SVE ZEMLJE SVIJETA!

KAKO DA PRODAJEM?

LAKO! NASTAVITE ČITATI I SAZNAJTE SVE POTREBNE DETALJE.

EVO ŠTA TREBA DA URADITE

1) PODIJELITE informacije o Mister Dzirlo proizvodima na društvenim mrežama. Dijeljenje možete pronaći na dnu stranice za svaki proizvod, kao i za ovu stranicu.

2) PRIJAVITE SE u MISTER DZIRLO PLANET FAMILY slanjem prijave na email infodzirlo@gmail.com. Vaša prijava treba da sadrži: Ime i prezime, e-mail, i jedinstvenu lozinku koju sami kreirate kao kombinaciju 5 znakova (slova i brojevi). Npr. 2d3c4. Ukoliko nemate vlastiti e-mail, Vašu prijavu možete poslati i na naš broj telefona 091 971 6400 koristeći sms, Viber ili WhatsApp. SAČUVAJTE Vašu lozinku, jer Vam ona omogućuje zaradu !

3) Ona osoba koja je primila Vašu poruku, pogledala ponudu na našem web portalu i odlučila se i rezervirala vozilo navodeći lozinku koju ste joj Vi dali, VAMA je omogućila zaradu od 300 € do 1400 € PO JEDNOM VOZILU (zavisno od modela) a SEBI nižu cijenu vozila od 750 € do 2800 €  (zavisno od modela).

4) NARAVNO, da bi osoba koja je popunila obrazac rezervacije i ostvarila umanjenu cijenu mora unijeti Vaše ime i prezime kao i lozinku koju ste joj Vi poslali, u predviđeni dio obrasca.

5) ODMAH PO PRIJEMU REZERVACIJE od osobe koja se pozvala na Vas mi Vas kontaktiramo i završavamo proceduru isplate Vaše zarade.

6) REZERVACIJA AUTOMOBILA se obavlja na na našem web portalu, na sljedećem linku: https://misterdzirlo.info/rezervacija-auta/ 

TABELA SA MODELIMA I VAŠOM ZARADOM I IZNOSIMA UMANJENJA PRODAJNIH CIJENA KUPACA KOJI SE POZIVAJU NA VAS:

[wptb id=19628]

7) AKO OSOBA na Vašu preporuku naruči neki drugi proizvod iz naše ponude Vi ostvarujete zaradu od 10% vrijednosti naručene i preuzete vrijednosti proizvoda. Kod slanja narudžbe naručilac treba da navede VAŠE ime i prezime i VAŠU šifru u dio obrasca “po preporuci”.

ZDIEĽAJTE SO SVOJMI PRIATEĽMI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email