PRAVILA NAGRADNOG SISTEMA DŽIRLOVANJE

ČLAN 1

DŽIRLOVANJE je postupak dodjele nagrada, koji je intelektualna svojina holding kompanija Mister Džirla i odobren od nadležnih institucija Europske Unije. Pravila DŽIRLOVANJA su identična u svim zemljama članicama. Džirlovanje je namijenjeno kupcima proizvoda Mister Džirla koji su preuzeli svoje naručene proizvode i platili po predračunu, kao i onima koji na druge načine iskažu volju za učešćenjem u nagradnom sistemu, a koraci su opisani u Članu 4 ovog pravilnika.

ČLAN 2

Sistem DŽIRLOVANJE je po vrsti nagradna igra u proizvodima koje prodaje holding kompanija Mister Džirla, u nastavku teksta Organizator. Nagradni fond može sadržavati i druge proizvode, ukoliko tako odredi Organizator. Svrha nagradne igre je promocija kompanije i proizvoda Organizatora.

ČLAN 3

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sva ­punoljetna fizička lica, osim zaposlenih lica kod Organizatora, drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, djece i bračnih drugova.

ČLAN 4 – pravila učešća

Svako fizičko lice koje izvrši kupovinu nekog od proizvoda koje prodaje Organizator u minimalnom iznosu od 5 eura, postaje vlasnik JEDNOG NAGRADNOG kupona, koji se automatski dodjeljuje. Na svakih 5 eura preuzetih proizvoda dodjeljuje se automatski još jedan kupon. ALI, ukoliko kupac kupi npr. 6 kutija čaja ČANG ŠLANG, iznos je 31.02 eura. U tom slučaju mu se ne dodjeljuje 6 kupona, nego 7.  Svakom kupcu MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR automobila se dodjeljuje 100 nagradnih kupona ! U sljedećim slučajevima, možete postati i vlasnikom jednog nagradnog POKLON kupona u vrijednosti od 5 eura:
 • Ukoliko lajkujete, zapratite i podjelite naše stranice i profile na nekim od društvenih mreža: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, TikTok, Youtube . Sva 3 navedena koraka moraju biti ispunjena. Prilikom podjele, Vaša objava mora biti na public (javno), mora biti vidljiva svima. Izuzeci su dozvoljeni ukoliko zbog postavki same društvene mreže nije moguće ispuniti sva 3 koraka.
 • Prijavom na email infodzirlo@gmail.com
 • Slanjem kratkih video uradaka u kojima kazujete svoje iskustvo o našim proizvodima. Prihvatamo i fotografije na kojima je vidljiv Vaš identitet i naš proizvod, uz odgovarajući tekst. Sve foto i video materijale objavljujemo u našoj rubrici „Iskustva korisnika“
 • Ukoliko nas preporučite – pošaljite Vašim prijateljima email ili poruku na društvenim mrežama u kojoj preporučujete nas i naše proizvode. Svi koji se jave i pozovu se na Vaše ime i prezime ILI Vaš email, Vama se dodjeljuje jedan poklon kupon.
 • Svima koji sakupe minimalno 10 kupona, šaljemo potvrdu o članstvu u Mister Džirlo PLANET FAMILY – najbrža šireća familija u svijetu.
ČLAN 5
SVI vlasnici kupona imaju isti tretman i važe ista pravila, bez obzira da li su kuponi stečeni kupovinom proizvoda Organizatora ili su u pitanju poklon kuponi. KUPONI SE NE MOGU UNOVČAVATI !
Svaki kupon:
 • Ima ispisan broj i sve podatke o kupcu
 • svi kupni idu u bubanj, a izvlačenje se obavlja ručno
 • regularnost izvlačenja bilježi se video zapisom koji se snima u JEDNOM KADRU, kako bi se osigurala regularnost izvlačenja i dobitnik nagrade je odmah poznat
 • svi nagradni kuponi koji nisu izvučeni u jednom izvlačenju, idu u sljedeći krug
 • fond nagrada i datum izvlačenja su fleksibilni i određuju se za svaku seriju nagrađivanja posebno, a svi kupci na svoj email i putem društvenih mreža dobijaju pravovremene informacije o nagradama i terminima izvlačenja
 • svi kuponi su arhivirani i dostupni su kontroli inspekcijskih organa kao i svim drugim pojedincima.
ČLAN 6
Organizatori zadržavaju pravo veri­kacije dobitnika i realizacije nagrada, o čemu će svi učesnici biti blagovremeno i na odgovarajući način obaviješteni. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan priložiti na uvid ličnu/osobnu kartu ili drugi identi­kacioni dokument te potpisati izjavu o prihvatanju nagrade. Svi učesnici saglasni su s pravilima nagradne igre. Učesnici svojim učešćem u nagradnoj igri neopozivo prihvaćaju da je Organizator bez ikakve naknade ovlašten bez vremenskih i teritorijalnih ograničenja koristiti u reklamne svrhe njihovu fotografi­ju, ime i prezime, adresu i ostale podatke vezane uz učesnika.

ČLAN 7

Maloljetnim licima nije dozvoljeno učešće u nagradnom sistemu DŽIRLOVANJE.

ČLAN 8

Organizator postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka te lične podatke učesnika nagradne igre koristi isključivo radi ispunjenja svojih obaveza iz Pravila nagradne igre i u druge svrhe ih neće koristiti.

ČLAN 9

Nosilac žrijebanja je poduzeće MISTER DZIRLO S.R.O; IC: 25713451; CHARKOVSKA 327/7, PRAHA VRSOVICE (PRAHA 10) 101 OO ČEŠKA REPUBLIKA.

INTERNACIONALNI HOLDING KOMPANIJA MISTER DŽIRLA

COMPARTIR CON TUS AMIGOS

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email