Džirlovanje

SVI KOJI NISU IZVUČENI U TEKUĆEM IZVLAČENJU UČESTVUJU U SVIM BUDUĆIM IZVLAČENJIMA U DŽIRLOVANJU !

ŠTA JE
DŽIRLOVANJE ?

To je postupak dodjele nagrada, koji je intelektualna svojina holding kompanija Mister Džirla i odobren od nadležnih institucija Europske Unije. Džirlovanje je namijenjeno kupcima proizvoda Mister Džirla koji su preuzeli svoje naručene proizvode, ali i u drugim slučajevima koje ćemo objasniti u nastavku.

KOJA SU PRAVILA ?

NAPOMENA : SVI vlasnici kupona imaju isti tretman i važe ista pravila, bez obzira da li su kuponi stečeni kupovinom proizvoda ili su u pitanju poklon kuponi. KUPONI SE NE MOGU UNOVČAVATI ! 

U ZNAK ZAHVALNOSTI PREMA KUPCIMA ČANG ŠLANGA I OSTALIH PROIZVODA MISTER DZIRLA, MISTER DZIRLO JE ZA SVE NJIH OMOGUCIO NAGRADNU IGRU DZIRLOVANJE. DZIRLOVANJE JE NAMIJENJENO KUPCIMA PROIZVODA MISTER DZIRLA KOJI SU PREUZELI NARUČENI PROIZVOD ILI PLATILI PO PREDRAČUNU (MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR), ALI I SVIMA OSTALIMA KOJI NAS PRATE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA.

KUPOVINOM I PREUZIMANJEM NARUČENIH PROIZVODA AUTOMATSKI SE DODJELJUJE JEDAN KUPON (NE ŠALJE SE POŠTOM) NA SVAKIH 5 EURA KUPLJENIH I PREUZETIH PROIZVODA. ALI, UKOLIKO JE KUPAC NPR. KUPIO 6 KUTIJA ČAJA ČANG ŠLANG IZNOS JE 31,03 EURA. U TOM SLUČAJU KUPAC NEĆE DOBITI 6, NEGO 7 KUPONA ! 

SVAKOM KUPCU MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR SE DODJELJUJE 100 NAGRADNIH KUPONA.

NA SVAKOM KUPONU JE ZAPISAN BROJ I SVI PODACI KUPCA. PRILIKOM IZVLAČENJA KUPONA U JEDNOM KADRU SE ODMAH VIDI DOBITNIK. ZATO NIKADA U 35 GODINA TRAJANJA DZIRLOVANJA NIJE BILO NITI JEDNE PRIMJEDBE.

ZBOG ZLOUPOTREBA (AFERE U ITALIJI I NJEMACKOJ), ELEKTRONSKO IZVLAČENJE U INTERNACIONALNOM HOLDINGU KOMPANIJA MISTER DZIRLA NIJE DOZVOLJENO. ŽRIJEBANJE JE RUČNO I SNIMANO KAMEROM U JEDNOM KADRU, TAKO DA JE DOBITNIK NAGRADE ODMAH POZNAT.

KUPONI KOJI NISU IZVUČENI U TEKUĆEM IZVLAČENJU SE PRENOSE U SLJEDEĆI TERMIN IZVLAČENJA. IZ TOG RAZLOGA JEDAN KUPAC SA VIŠE KUPONA MOŽE BITI IZVUČEN DVA I VIŠE PUTA

SVI KUPONI SU ARHIVIRANI I DOSTUPNI SU KONTROLI INSPEKCIJSKIH ORGANA KAO I SVIM DRUGIM POJEDINCIMA

OVAJ SISTEM JE ZAŠTIĆEN KAO INTELEKTUALNA SVOJINA INTERNACIONALNOG HOLDINGA KOMPANIJA MISTER DZIRLO.

NOSILAC ŽRIJEBANJA JE PODUZEĆE MISTER DZIRLO S.R.O; IC: 25713451; CHARKOVSKA 327/7, PRAHA VRSOVICE (PRAHA 10) 101 OO ČEŠKA REPUBLIKA. NA OVAJ SISTEM NIKADA NIJE BILO PRIMJEDBI, A PROMOCIJA DŽIRLOVANJA (IZVLAČENJA) JE BILA 1998 G. DZIRLOVANJE JE PRENOŠENO NA HRT U IZVEDBI GOSPODINA OLIVERA MLAKARA

DŽIRLOVANJE JE ODOBRENO OD NADLEŽNIH INSTITUCIJA EU I PRAVILA SU IDENTIČNA U SVIM ZEMLJAMA ČLANICAMA.

KAKO UČESTVOVATI ?

Učestvujete kupovinom ČANG ŠLANGA i ostalih proizvoda. A u znak zahvalnosti, međunarodna holding kompanija Mister Džirla dodjeljuje nagrade. U sljedećim slučajevima, možete postati i vlasnikom jednog nagradnog POKLON kupona u vrijednosti od 5 eura:

Društvene mreže

Ukoliko lajkujete, zapratite i podjelite naše stranice i profile na nekim od društvenih mreža: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, TikTok, Youtube

Email prijava

Prijavite se za učešće u nagradnom sistemu DŽIRLOVANJE slanjem prijave na email: infodzirlo@gmail.com

Foto / video priče

Slanjem kratkih video uradaka u kojima kazujete svoje iskustvo o MISTER DŽIRLO proizvodima. Prihvatamo i fotografije na kojima je vidljiv Vaš identitet i naš proizvod, uz odgovarajući tekst.

Preporuka

Pošaljite Vašim prijateljima email ili poruku na društvenim mrežama u kojoj preporučujete nas i naše proizvode. Svi koji se jave i pozovu se na Vaše ime i prezime ILI Vaš email, Vama se dodjeljuje jedan poklon kupon

Svima koji sakupe minimalno 10 kupona, šaljemo potvrdu o članstvu u Mister Džirlo PLANET FAMILY – najbržoj širećoj familiji u svijetu !!!

DOSADAŠNJI DOBITNICI

STAVLJAM SVIMA JA NA ZNANJE, UHHH ŠTO VOLIM....
DŽIRLOVANJE

DŽIRLOVANJE

VIDEO ILUSTRACIJA

POŠALJITE UPIT

Prijavite se za učešće u DŽIRLOVANJU ! Čeka Vas bogat fond nagrada.

TELEFON:

091 971 6400

Viber | WhatsApp

CONDIVIDI CON I TUOI AMICI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email