ŠANSA DA ULAŽETE U NAJBRŽU RASTUĆU INDUSTRIJU NA SVIJETU:

MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR!!!
DOBRODOŠLI U MISTER DZIRLO PLANET FAMILY – NAJBRŽE RASTUĆU FAMILIJU NA SVIJETU!!!

TRŽIŠTE ELEKTRIČNIH VOZILA JE NAJBRŽE RASTUĆE TRŽIŠTE NA SVIJETU. NJEGOV POTENCIJAL U NAREDNIH 10 GODINA JE 17 000 – 30 000 MILIJARDI EURA. TO JE ŠANSA ZA SVE ONE KOJI ŽELE DA SIGURNO ULOŽE SVOJ NOVAC. BEZ BILO KAKVIH RIZIKA!
GDJE DRUGO DA ULAŽETE, VEĆ U OBLAST GDJE SE OSTVARUJU NAJVEĆI PROFITI!!

MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR JE PROJEKAT INTERNACIONALNOG HOLDINGA KOMPANIJA MISTER DZIRLA KOJI NA TRŽIŠTU IMA NAJBOGATIJU PONUDU ELEKTRIČNIH VOZILA SA NAJNIŽOM CIJENOM. TRAŽNJA JE OGROMNA (ZA TRI MJESECA PREKO 29 000 PRIJAVA)!!! DA BI REALIZIRALI ISPORUKE VOZILA ŠTO PRIJE I BILI SUPERIORNI U ODNOSU NA KONKURENCIJU DALI SMO ŠANSU SVIMA KOJI ŽELE DA UVEĆAJU SVOJ NOVAC!! BEZ BILO KAKVOG RIZIKA!! VODEĆI SE AJNŠTAJNOVIM PRINCIPOM “GENIJALNOST JE U JEDNOSTAVNOSTI”, MISTER DZIRLO JE DEFINIRAO SLJEDEĆA PRAVILA:

PRAVILO 1

RIZIK JE ELIMINIRAN

RIZIK ZA ULAGAČA NE POSTOJI, JER NEGATIVNI TREND NE POSTOJI! ČIM SE POJAVI PRVI POKAZATELJ NEGATIVNOG TRENDA ULAGAČ U ROKU SEDAM DANA DOBIJA CJELOKUPAN ULOŽENI IZNOS UVEĆAN ZA BANKARSKU KAMATU

PRAVILO 2

MJESEČNA DOBIT

OBRAČUN DOBITI JE NA MJESEČNOM NIVOU

PRAVILO 3

DOBIT JE GARANTIRANA

GARANTIRANA MINIMALNA MJESEČNA DOBIT JE 3% OD ULOŽENOG IZNOSA, ŠTO JE PREKO 46% GODIŠNJE. U ODNOSU NA BANKARSKU KAMATU TO JE 1200 % VIŠE

PRAVILO 4

DOBIT SE PRENOSI SVAKI MJESEC

DOBIT SE MOŽE PRENIJETI U SLJEDEĆI MJESEC KAO SASTAVNI DIO ULOGA

PRAVILO 5

ULOŽENI IZNOSI NISU OGRANIČENI

ULOŽENI IZNOS NIJE LIMITIRAN
(NITI MINIMALNI, NITI MAKSIMALNI)

PRAVILO 6

KUPAC POSTAJE ULAGAČ

SVAKI KUPAC MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIC CAR AUTOMATSKI POSTAJE ULAGAČ U IZNOSU OD 3% VRIJEDNOSTI KUPLJENOG VOZILA, SA POTPUNO ISTIM PRAVIMA KAO I DRUGI ULAGAČI !

OSTVARENJEM OVIH ŠEST PRAVILA JE RAZLOG ZAŠTO JE ULAGANJE U PROJEKAT MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR NAJBRŽE RASTUĆE NA SVIJETU!

PITANJA I ODGOVORI

TRANSPARENTNO – JAVNO – PROVJERLJIVO
Na pitanja odgovara vlasnik holdinga kompanija Mister Dzirla Mag. Ishak Braco Dzirlo, univ.dipl.ek

Želim da uložim 50 €. Je li to moguće?

Da to je moguće, jer minimalni iznos nije OGRANIČEN, kao ni maksimalni.

Ja želim da uložim 2500 €, a muz 5700 €. Jel možemo odvojeno uložiti?

Naravno, ali pošaljite dva računa na koji Vam šaljemo dobit.

Ja sam prodala stan u Ljubljani (Siska). Pošto sam penzionerka planirala sam iznos od prodaje stana (275 000 €) uložiti u Vaš biznis. Pokušavala sam i prije, ali Vaši saradnici su me odbili, jer nisu tada dobili odobrenje od Vas. Ja sam to pokušala kada sam gledala na nacionalki TV Slovenije Vaš intervju, jer sam bila ODUŠEVLJENA KAO I SVI SLOVENCI. Da li ja mogu PODIĆI novac nazad ako mi iznenada bude potreban?

Hvala za kompliment. Da, novac poslije slanja zahtjeva na naš mail infodzirlo@gmail.com šaljemo VAM sa realiziranom dobiti u roku 7 dana.

Uplatio sam na jednu od Vaših kompanija u sastavu Vašeg holdinga ELEKTRIČNI auto. Dok čekam isporuku koliko mi se računa dobit?

Na cjelokupni iznos Vam se dodaje zakonska bankarska kamata, a na dio od tri posto iznosa uplate se računa mjesečna dobit koja je minimalno 3% MJESEČNO. Znači ako ste platili 20 000 € na iznos od 600 € se zaračunava minimalna dobit od 3% MJESEČNO, to je 18 €, a možda i više.

Ja sam iz Australije. Ovdje je jako dosta mojih Makedonaca koji hoće da ULOŽE u Vaš projekat. Mogu li ja biti Vaš zastupnik za Australiju?

To zahtijeva poseban ugovor sa Vama. Poslat ćemo vam uvjete na Vaš mail, pa pogledajte.

Kako da uplatim iznos koji hoću da uložim?

Novac možete da platite na bankarski račun jedne od naših firmi, karticom, PayPalom, western unionom…

Da li postajem vlasnik dionica za uloženi iznos ?

Ne vi ste vlasnik uloga, a vlasnik int.holdinga sam ja. To je dobro i za Vas ulagača, jer ja donosim odluke, koje su brze, precizne, stručne i donose visoke profite. To je dobro za sve. Dioničarstvo je u svijetu u krizi, jer odluke su spore, jer postoji birokratizirana struktura, a to je posebna tema.

Ja sam vlasnik i direktor PREDUZEĆA u Sloveniji. Ako nije tajna kako je moguće davati tako visoku dobit ulagaču? Normalno i moje preduzeće će uložiti u Vaš projekat, jer znam da ste uspješni!?

Pa sve je u jednostavnosti.
Tajna je u brzini obrta kapitala. Znači, ako 100 € obogatim sa 15% svake sedmice, onda je mjesečna dobit 60% a to je znatno više od garantiranih 3%! Znači, treba imati veliku tražnju a to već imamo i sada treba ubrzati isporuku i to je to. Sve je već prodato! Zašto!? Pa zato što je cijena niža za 37% od konkurencije. Kako je to muguće!? Pogledajte klikom na link

Konačno nešto i za nas domaćice, da i mi možemo uvećavati novac. Ono sa dionicama meni je mnogo komplicirano. Ovo je prava stvar. Upravo sa susjedama pijemo kavu i dogovaramo koja će koliko da uloži. Sve je jasno.

Hvala lijepa i prijatno kafenisanje.

PREUZIMANJE UGOVORA

KLIKOM NA DUGME PREUZMI UGOVORNI OBRAZAC (FORMULARNI UGOVOR)
formati: pdf i docx

PRIJAVA ZA ULAGAČE

0
MILIJARDI EURA
POTENCIJAL TRŽIŠTA ELEKTRIČNIH VOZILA
0
PRIJAVA ZA KUPOVINU VOZILA