PRAVILA NAGRADNOG SISTEMA DŽIRLOVANJE

ČLAN 1

DŽIRLOVANJE je postupak dodjele nagrada, koji je intelektualna svojina holding kompanija Mister Džirla i odobren od nadležnih institucija Europske Unije. Pravila DŽIRLOVANJA su identična u svim zemljama članicama. Džirlovanje je namijenjeno kupcima proizvoda Mister Džirla koji su preuzeli svoje naručene proizvode.

ČLAN 2

Sistem DŽIRLOVANJE je po vrsti nagradna igra u proizvodima koje prodaje holding kompanija Mister Džirla, u nastavku teksta Organizator. Nagradni fond može sadržavati i druge proizvode, ukoliko tako odredi Organizator. Svrha nagradne igre je promocija kompanije i proizvoda Organizatora.

ČLAN 3

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sva ­punoljetna fizička lica, osim zaposlenih lica kod Organizatora, drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, djece i bračnih drugova.

ČLAN 4 – pravila učešća

Svako fizičko lice koje izvrši kupovinu nekog od proizvoda koje prodaje Organizator u minimalnom iznosu od 5 eura, postaje vlasnik JEDNOG NAGRADNOG kupona, koji se automatski dodjeljuje. Na svakih 5 eura preuzetih proizvoda dodjeljuje se automatski još jedan kupon. ALI, ukoliko kupac kupi npr. 6 kutija čaja ČANG ŠLANG, iznos je 33.03 eura. U tom slučaju mu se ne dodjeljuje 6 kupona, nego 7. 
ČLAN 5
KUPONI SE NE MOGU UNOVČAVATI !
Svaki kupon:
  • Ima ispisan broj i sve podatke o kupcu
  • svi kupni idu u bubanj, a izvlačenje se obavlja ručno
  • regularnost izvlačenja bilježi se video zapisom koji se snima u JEDNOM KADRU, kako bi se osigurala regularnost izvlačenja i dobitnik nagrade je odmah poznat
  • svi nagradni kuponi koji nisu izvučeni u jednom izvlačenju, idu u sljedeći krug
  • svi kuponi su arhivirani i dostupni su kontroli inspekcijskih organa kao i svim drugim pojedincima.
ČLAN 6
Organizatori zadržavaju pravo veri­kacije dobitnika i realizacije nagrada, o čemu će svi učesnici biti blagovremeno i na odgovarajući način obaviješteni. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan priložiti na uvid ličnu/osobnu kartu ili drugi identi­kacioni dokument te potpisati izjavu o prihvatanju nagrade. Svi učesnici saglasni su s pravilima nagradne igre. Učesnici svojim učešćem u nagradnoj igri neopozivo prihvaćaju da je Organizator bez ikakve naknade ovlašten bez vremenskih i teritorijalnih ograničenja koristiti u reklamne svrhe njihovu fotografi­ju, ime i prezime, adresu i ostale podatke vezane uz učesnika.

ČLAN 7

Maloljetnim licima nije dozvoljeno učešće u nagradnom sistemu DŽIRLOVANJE.

ČLAN 8

Organizator postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka te lične podatke učesnika nagradne igre koristi isključivo radi ispunjenja svojih obaveza iz Pravila nagradne igre i u druge svrhe ih neće koristiti.

ČLAN 9

Nosilac žrijebanja je poduzeće MISTER DZIRLO S.R.O; IC: 25713451; CHARKOVSKA 327/7, PRAHA VRSOVICE (PRAHA 10) 101 OO ČEŠKA REPUBLIKA.

INTERNACIONALNI HOLDING KOMPANIJA MISTER DŽIRLA

TEILE MIT DEINEN FREUNDEN

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email