mister dzirlo

® Zaščiteno kot intelektualna lastnina Mister Džirla Holding Company

Hit Mister Džirla

proizvedeno v Evropski uniji

Vsi dosedanji pripravki za hujšanje (vitaminske tablete, dietni pripravki, proteini, čaji) so rešili problem zmanjševanja telesne teže, ne pa tudi njenega vzdrževanja. ZAKAJ? Ker so ti pripravki pomožna zdravila ali prehranska dopolnila in so potrebni določeni premori v njihovem uživanju, da nevtraliziramo škodljive učinke.

V teh odmorih se kilogrami povrnejo (jo-jo učinek)! Izjema je CHANG SLANG uspešnica MISTER DŽIRLA, kjer premori pri uživanju niso potrebni, saj je ta čaj hrana in izgubljeni kilogrami se ne vrnejo!

Smartic

Daleč najbolje prodajan čaj

ČANG ŠLANG čaj je najbolj prodajan čaj na svetu. Zakaj? Ker ima CHANG SLANG največ uporabnikov, ki svoje izkušnje s hujšanjem delijo s svojo polno identiteto!

Izdelano v EU

ČANG ŠLANG čaj je pridelan v EU in ® zaščiten kot intelektualna lastnina Mister Džirla Holding Company.

100 % hrana

CHANG SLANG je sestavljen iz posebnih zelišč evropskega izvora, po kitajski recepturi. Pili so ga še stari Kitajci in s pitjem ohranjali svoje telo vitko in gibljivo.

Je popolnoma neškodljiv

Zaradi svoje sestave in zdravilnih lastnosti je čaj popolnoma neškodljiv, pijete ga lahko kadarkoli v dnevu.

Zakaj ljudje po vsem svetu uporabljajo ČANG ŠLANG

Poleg odličnih rezultatov pri hujšanju čaj ČANG ŠLANG izboljšuje prebavo, razpoloženje, veliko pa je tistih, ki pričajo, da so s pitjem tega čaja rešili težave z nespečnostjo.

Uravnava celotno presnovo

Škatla ČANG ŠLANG vsebuje 40 vrečk, po pitju pa ne boste čutili teže ali drugih nevšečnosti, saj pijete čaj ČANG ŠLANG s tradicijo več kot 1700 let. Za hujšanje je dovolj, da vsak dan pred VSAKIM obrokom popijete eno skodelico 3-4 dl tega čaja in težave s težo so rešene!
 
Hujšanje vas ne bo spravilo ob živce, ohranili boste dobro voljo. Enak učinek boste dosegli, če pred spanjem popijete 2 skodelici ČANG ŠLANGA. Iz ene čajne vrečke pripravite eno skodelico čaja. 

 

ČANG ŠLANG deluje na principu regulacije celotne presnove in ne na principu umetnega nasičenja. V prvi fazi uravnava krvni tlak, normalizira krvni sladkor in prebavo. V drugi fazi se teža porabnika postopoma zmanjšuje, vendar se uporabnik ne počuti vrtoglavo in brez moči, saj so sestavine ČANG ŠLANGA že aktivne in s svojimi sestavinami nadomestijo porabnikovo izgubo kalorij. Premorom pri pitju čaja se je treba izogibati, saj je ta čaj 100% hrana in ob daljšem uživanju bolj pozitivno vpliva na telo.
 
ČANG ŠLANG čaj, uspešnica Mister Džirla, je po zadnjih raziskavah boljši od vseh do sedaj znanih shujševalnih pripravkov, dosega optimalen ITM (indeks telesne teže).

89 milijonov zadovoljnih uporabnikov

Dostavljamo v vse države sveta

Zahvaljujoč čaju ČANG ŠLANG sem izgubila 43 kg, predvsem pa sem se znebila težav zaradi odvečnih kilogramov. Sistem je bil preprost: iz ene vrečke sem naredil 4 decilitrsko skodelico. To skodelico sem pil pred vsakim obrokom dvajset minut. Po 15 dneh so se kilogrami začeli topiti. To metodo sem izvajal brez prekinitve 9 mesecev. Rezultat je viden na slikah - 43 kg je izginilo. Izjemno hvaležen,

JOSIP MATIJAŠIĆ
Braće Radića 35
Drnje, Hrvatska

OGLEJTE SI NEKAJ OD TISOČE IZKUŠENJ UPORABNIKOV ČAJA ČANG ŠLANG IZ NAŠIH ARHIVOV

DELI S PRIJATELJI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAROČITE

CENIK:

2-5 BOKSOV: 7,83 € / BOX + PTT

6 IN VEČ BOKSOV: 5,17 € / BOKS + PTT

PTT – 3,40 € NE GLEDE NA ŠTEVILO NAROČENIH BOKSOV

DOSTAVLJAMO PO POŠTI - PLAČILO PO POVEŠČINI!

TELEFON:

091 971 6400

Viber | WhatsApp