PRILOŽNOST ZA NALOŽBO V NAJHITREJE RASTOČO INDUSTRIJO NA SVETU:

MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR!!!
DOBRODOŠLI V DRUŽINI MISTER DZIRLO PLANET – NAJHITREJE RASTOČI DRUŽINI NA SVETU!!!

TRG ELEKTRIČNIH VOZIL JE NAJHITREJE RASTOČI TRG NA SVETU. NJEGOV POTENCIAL V NASLEDNJIH 10 LETIH JE 17.000 – 30.000 MILIJARD EVROV. JE PRILOŽNOST ZA VSE TISTE, KI ŽELITE SVOJ DENAR VLOŽITI VARNO. BREZ TVEGANJ!
KAM DRUGAJ INVESTIRATI, KOT NA PODROČJU, KJER SE KARA NAJVEČJI DOBIČKI!!

MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR JE PROJEKT MEDNARODNEGA HOLDINGA MISTER DZIRLO, KI IMA NAJBOGATEJŠO PONUDBO ELEKTRIČNIH VOZIL Z NAJNIŽJO CENO NA TRGU. POVPRAŠEVANJE JE VELIKO (VEČ kot 29.000 PRIJAV V TREH MESECIH)!!! DA BOMO VOZILA DOSTAVILI ČIMPREJ IN BILI VEČ NAD KONKURENCO, SMO DALI PRILOŽNOST VSEM, KI ŽELIJO POVEČATI SVOJ DENAR!! BREZ TVEGANJA!! G. DŽIRLO JE GLEDE NA EINSTEINOVO NAČELO »GENIALNOST JE V ENOSTAVNOSTI« OPREDELIL NASLEDNJA PRAVILA:

PRAVILO 1

TVEGANJE JE ODPRAVLJENO

ZA VLAGATELJA NI TVEGANJA, KER NI NEGATIVNEGA TRENDA! TAKOJ KO SE POJAVI PRVI INDIKATOR NEGATIVNEGA TRENDA, VLAGATELJ V SEDMIH DNEH PREJME CELOTNI VLOŽENI ZNESEK PLUS BANČNE OBRESTI.

PRAVILO 2

MESEČNI DOBIČEK

OBRAČUN DOBIČKA JE NA MESEČNEM RAVNI

PRAVILO 3

DOBIČEK JE ZAGOTOVLJEN

ZAGOTOVLJENI MINIMALNI MESEČNI DOBIČEK ZNAŠA 3 % VLOŽENEGA ZNESKA, KI ZNAŠA NAD 46 % LETNO. GLEDE NA BANČNE OBRESTI JE TO 1200% VEČ

PRAVILO 4

DOBIČEK SE NAKAZUJE VSAK MESEC

DOBIČEK SE LAHKO PRENESE V NASLEDNJI MESEC KOT DEL POLOGA

PRAVILO 5

VLOŽENI ZNESKI NISO OMEJENI

VLOŽENI ZNESEK NI OMEJEN
(NI NAJMANJ NE NAJVEČ)

PRAVILO 6

KUPEC POSTANE INVESTITOR

VSAK KUPEC ELEKTRIČNEGA AVTOMOBILA MISTER DZIRLO PROMO AVTOMATSKO POSTANE INVESTITOR V VIŠINI 3% VREDNOSTI KUPLJENEGA VOZILA, S POPOLNOMA ENAKIMI PRAVICAMI KOT OSTALI VLAGATELJI!

UPOŠTEVANJE TEH ŠESTIH PRAVIL JE RAZLOG, ZAKAJ SO NALOŽBE V PROJEKT ELEKTRIČNEGA AVTOMOBILA MISTER DZIRLO PROMO NAJHITREJE RASTOČI NA SVETU!

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

TRANSPARENTNO – JAVNO – PREVERLJIVO
Na vprašanja odgovarja lastnik holdinga gospod Dzirla Mag. Ishak Braco Dzirlo, univ.dipl.ek

Želim investirati 50€. Je to mogoče?

Da, možno je, saj minimalni znesek ni OMEJEN, maksimalni pa tudi ne.

Jaz želim vložiti 2500€, mož pa 5700€. Ali lahko investiramo ločeno?

Seveda, vendar pošljite dva računa, na katera vam nakažemo dobiček.

Prodam stanovanje v Ljubljani (Siska). Ker sem upokojenec, sem nameraval znesek od prodaje stanovanja (275.000 €) vložiti v vaš posel. Poskušal sem že prej, a so me vaši kolegi zavrnili, ker takrat niso dobili vašega soglasja. Poskusil sem, ko sem gledal vaš intervju na nacionalni TV Slovenije, ker sem bil NAVDUŠEN KOT VSI SLOVENCI. Ali lahko dvignem denar nazaj, če ga nenadoma potrebujem?

Hvala za kompliment. Da, po poslanem zahtevku na naš email infodzirlo@gmail.com VAM nakažemo denar z realiziranim dobičkom v 7 dneh.

Izvedel sem plačilo enemu od vaših podjetij v okviru vašega holdinga ELECTRIČNI avto. Kolikšen je moj dobiček, medtem ko čakam na dostavo?

Celotnemu znesku se prištejejo zakonite bančne obresti, na del treh odstotkov zneska plačila pa se obračuna mesečni dobiček v višini najmanj 3 % MESEČNO. Torej, če ste plačali 20.000 € na znesek 600 €, se obračuna minimalni dobiček v višini 3% MESEČNO, kar je 18 € in morda več.

Jaz sem iz Avstralije. Tukaj je veliko mojih sodržavljanov Makedoncev, ki želijo INVESTIRATI v vaš projekt. Ali sem lahko vaš agent za Avstralijo?

To zahteva ločeno pogodbo z vami. Pogoje vam bomo poslali na vaš mail, zato si oglejte.

Kako plačam znesek, ki ga želim vložiti?

Denar lahko nakažete na bančni račun enega od naših podjetij, s kartico, PayPal, western union...

Ali za vloženi znesek postanem lastnik delnic?

Ti nisi lastnik deleža, sem pa jaz lastnik int.holdinga. To je dobro tudi za vas, investitorja, saj sprejemam odločitve, ki so hitre, natančne, strokovne in prinašajo visoke dobičke. To je dobro za vse. Delničarstvo je v svetu v krizi, ker so odločitve počasne, ker je zbirokratizirana struktura, in to je posebna tema.

Sem lastnik in direktor PODJETJA v Sloveniji. Če ni skrivnost, kako je mogoče dati tako visok dobiček vlagatelju? Seveda bo tudi moje podjetje investiralo v vaš projekt, saj vem, da ste uspešni!?

No, vse je v preprostosti.
Skrivnost je v hitrosti obrata kapitala. Če torej vsak teden 100 € obogatim s 15 %, potem je mesečni dobiček 60 %, kar je bistveno več od zajamčenih 3 %! Torej moramo imeti veliko povpraševanje in to že imamo, zdaj pa moramo pospešiti dostavo in to je to. Vse je že prodano! Zakaj!? No, saj je cena 37% nižja od konkurence. Kako je to mogoče!? Poglej s klikom na povezavo

Končno nekaj za nas gospodinje, da tudi mi povečamo denar. Zadeva z delnicami je zame zelo zapletena. To je prava stvar. S sosedi pijemo kavo in se dogovarjamo, koliko bomo vložili. Vse jasno.

Najlepša hvala in prijetno kavo.

SPREJEM POGODBE

KLIKNITE NA GUMB ZA PRENOS OBRAZCA POGODBE (FORMAL CONTRACT)
formata: pdf in docx

VLOGA ZA INVESTITORJE

0
MILIJARDE EVROV
POTENCIAL TRGA ELEKTRIČNIH VOZIL
0
VLOGA ZA NAKUP VOZILA