Dzirlo guard

NAJPRODAVANIJI
ANTINIKOTINSKI CIGARŠPIC
NA SVIJETU

19 MILIONA KUPACA !

KAKO PRESTATI PUŠITI ?

Ako naglo prestanemo pušiti rizik moždanog udara raste 300 posto. Zašto?
Krv postaje rjeđa i brže cirkulira i time naglo raste vjerovatnoća da će se u moždanim kapilarima otkinuti komadić katrana i nikotina i začepiti ga. Šta da se radi?

RJEŠENJE JE DŽIRLO GUARD !

TRAJE VJEČNO

Muštikla koja odvaja 87 posto katrana i nikotina i time stvara ovisnost samo 13 posto. Traje vječno. Kupovinom Džirlo Guarda izbjegavate sve daljne dodatne troškove.
Da li je to moguće?!

MOGUĆE JE !

Od čega se sastoji ?

Ona se sastoji od metalnog dijela (Džirlo blokator) i njegovim redovnim održavanjem (pranjem i pročišćavanjem običnom iglom) postigli smo efekat vječnog trajanja.
Uz blokator u kompletu su i tri raznobojna nastavka da bi mogli da pušite vašu omiljenu cigaretu sa uvijek drugom bojom.

Džirlo Guard je efikasan za sve formate cigareta: standard, tac, slim, super slim.

Zašto je Džirlo Guard tako efikasan?

Džirlo Guard nije filter. Filter usporava dim i on zadržava samo duhansku prašinu. Znači samo čvrstu materiju. Džirlo blokator ubrzava dim (standard na 726 km/sat, tac na 928 km/sat, slim na 1132 km/sat, super slim na 1377 km/sat).
U toj brzini u tunelu dugačkom samo 1,5mm na dno pada sve što je teško: sumporna kiselina, amonijak, teški metali, arsen i još 7000 sastojaka koji stvaraju ovisnost. Pogledajte Džirlo blokator i vidite da je sve gusta tečnost i uporedite sa filterom u kojem je prah.

šta je sa aromom ?

Tu je glavni adut Džirlo Guarda. Aroma cigarete je ista. Kako je to moguće? Pa „caka“ je u dužini tunela. Tunel je kratak, a udahom dima tunel postiže njegovom turbulencijom fantastične brzine.

Dobili smo 4 efekta:

PROVJERA EFIKASNOSTI DŽIRLO GUARDA

Pušenjem samo jedne kutije cigareta dnevno, za godinu dana se u vaša pluća unese 365 grama katrana. Jedan naš kupac, impresioniran onim što je vidio kod svoje supruge pušača je izdvojeni katran vagao na apotekarskoj vagi. Izračunao je da bi njegova supruga za 10 godina pušenja u svoja pluća uvukla nevjerovatnih 11kg (jedanaest kilograma) katrana, da nije pušila uz pomoć DŽIRLO GUARDA! Eto to je efekat DŽIRLO GUARDA. Time je Mister Džirlo dao mali doprinos u svjetskoj borbi protiv štetnih posljedica pušenja!

održavanje džirlo guarda

Održavanje Džirlo Guarda je jednostavno:
Kada se napuni Džirlo blokator (oko 20 cigareta), on se opere. Kroz 4 rupe se običnom iglom prođe kroz otvore i očisti. Igla ne može oštetiti blokator koji je napravljen od specijalne legure.

19 MILIONA REGISTROVANIH KUPACA
MUŠTIKLE DŽIRLO GUARD GOVORI O KVALITETI PROIZVODA !
PROČITAJTE SAMO NEKA OD NJIHOVIH ISKUSTAVA.

NARUDŽBA

CJENOVNIK:

1 KOMPLET - 15,00KM + PTT

2 I VIŠE KOMPLETA - 13,00 KM/KOMPLET + PTT

PTT - ODREĐUJE SE NA OSNOVU NARUČENE KOLIČINE

ISPORUČUJEMO PUTEM POŠTE – PLAĆANJE POUZEĆEM !

PODIJELITE S VAŠIM PRIJATELJIMA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email