Džirlovanje

ŠTA JE
DŽIRLOVANJE ?

To je postupak dodjele nagrada, koji je intelektualna svojina holding kompanija Mister Džirla i odobren od nadležnih institucija Europske Unije. Džirlovanje je namijenjeno kupcima proizvoda Mister Džirla koji su preuzeli svoje naručene proizvode.

KOJA SU PRAVILA ?

PRAVILO 1

U ZNAK ZAHVALNOSTI PREMA KUPCIMA ČANG ŠLANGA I OSTALIH PROIZVODA MISTER DZIRLA, MISTER DZIRLO JE ZA SVE NJIH OMOGUĆIO NAGRADNU IGRU DŽIRLOVANJE. DŽIRLOVANJE JE NAMIJENJENO KUPCIMA PROIZVODA MISTER DŽIRLA KOJI SU PREUZELI NARUČENI PROIZVOD.

PRAVILO 2

KUPOVINOM I PREUZIMANJEM NARUČENIH PROIZVODA AUTOMATSKI SE DODJELJUJE JEDAN KUPON (NE ŠALJE SE POŠTOM) NA SVAKIH 5 EURA KUPLJENIH I PREUZETIH PROIZVODA. ALI, UKOLIKO JE KUPAC NPR. KUPIO 6 KUTIJA ČAJA ČANG ŠLANG IZNOS JE 33,30 EURA. U TOM SLUČAJU KUPAC NEĆE DOBITI 6, NEGO 7 KUPONA !

PRAVILO 3

NA SVAKOM KUPONU JE ZAPISAN BROJ I SVI PODACI KUPCA. PRILIKOM IZVLAČENJA KUPONA U JEDNOM KADRU SE ODMAH VIDI DOBITNIK. ZATO NIKADA U 35 GODINA TRAJANJA DZIRLOVANJA NIJE BILO NITI JEDNE PRIMJEDBE.

PRAVILO 4

ZBOG ZLOUPOTREBA (AFERE U ITALIJI I NJEMAČKOJ), ELEKTRONSKO IZVLAČENJE U INTERNACIONALNOM HOLDINGU KOMPANIJA MISTER DZIRLA NIJE DOZVOLJENO. ŽRIJEBANJE JE RUČNO I SNIMANO KAMEROM U JEDNOM KADRU, TAKO DA JE DOBITNIK NAGRADE ODMAH POZNAT.

PRAVILO 5

KUPONI KOJI NISU IZVUČENI U TEKUĆEM IZVLAČENJU SE PRENOSE U SLJEDEĆI TERMIN IZVLAČENJA. IZ TOG RAZLOGA JEDAN KUPAC SA VIŠE KUPONA MOŽE BITI IZVUČEN DVA I VIŠE PUTA

PRAVILO 6

SVI KUPONI SU ARHIVIRANI I DOSTUPNI SU KONTROLI INSPEKCIJSKIH ORGANA KAO I SVIM DRUGIM POJEDINCIMA

PRAVILO 7

OVAJ SISTEM JE ZAŠTIĆEN KAO INTELEKTUALNA SVOJINA INTERNACIONALNOG HOLDINGA KOMPANIJA MISTER DZIRLO I ODOBREN OD NADLEŽNIH INSTITUCIJA U EU.

PRAVILO 8

SPECIJALNA STIMULACIJA: SVI KUPCI ČANG ŠLANGA I OSTALIH PROIZVODA MISTER DZIRLA (OSIM ELEKTRIČNIH VOZILA) KOJI SE PRETPLATE NA YOUTUBE KANAL DOBIJAJU 5 NAGRADNIH KUPONA. KLIKNITE OVDJE DA SE PRETPLATITE.

nagradni fond

GLAVNA NAGRADA

1X MISTER DZIRLO MINI DE LUX CAR.

ELEKTRIČNI ROMOBIL

5X ELEKTRIČNI ROMOBIL

IZVLAČENJE NAGRADA 10.05.2024. GODINE U 14:00 SATI
emitiranje izvlačenja na otv zagreb
i na našem YOUTUBE kanalu

STAVLJAM SVIMA JA NA ZNANJE, UHHH ŠTO VOLIM....
DŽIRLOVANJE

DŽIRLOVANJE

VIDEO ILUSTRACIJA

POŠALJITE UPIT

Prijavite se za učešće u DŽIRLOVANJU ! Čeka Vas bogat fond nagrada.

PODIJELITE S VAŠIM PRIJATELJIMA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email