Mister Dzirlo Zeekr 007 električni automobil

MISTER DZIRLO
PROMO ELECTRIC CAR
VLADARICA (VLATKA)

Konačno kralj je pao! U ponudi je električno vozilo sa najdužim dosegom na svijetu - 870 km ! Na poklon mobilna punionica za gepeka !!! Povećajte doseg za dodatnih 130 km! Znači ukupan doseg 1000 km !!! Ovaj model skinuo je Teslu sa trona. Na prijestolje je krunisana nova vladarica od milja nazvana VLATKA. Vlatka vlada suvereno, bez konkurencije. Vlatka doseže najduže, sa najsavršenijim i najbogatijim tehničkim performansama na svijetu!!! Svrgnula je kralja! Sve kraljice i carice joj se klanjaju, jer ona je nova vladarica. Vlatka suvereno vlada među električnim vozilima! Do sada preko 60 000 rezervacija! Mister Dzirlo je dobio pravo prodaje ovog modela (tvornička oznaka ZEEKR 007).

Zeekr 007 (Vlatka) je limuzina srednje klase izrađena na platformi PMA2+. Dimenzije su 4.865/1.900/1.450 mm sa međuosovinskim razmakom od 2.928 mm. Kod ovog modela usvojen je potpuno novi dizajnerski jezik pod nazivom ‘’Skrivena energija’’, kreiran od strane tima Stefana Sielaffa, bivšeg dizajnera Audija i Bentleya koji sada radi kao potpredsjednik globalnog dizajna u Geelyju. S obzirom na specifična interaktivna svjetla na poziciji farova ubačen je ujedno i LCD ekran od 90 inča koji može prikazati poruke drugim učesnicima u saobraćaju i pješacima. Automobil takođe omogućava vozaču da razgovara sa pješacima ili ispušta unaprijed podešene zvukove preko ugrađenog zvučnika.

Zeekr 007 (Vlatka) ima dvije opcije baterija. Komercijalna, litijum željezo-fosfatna (LFP) baterija nazvana Golden ima kapacitet od 75 kWh, ali pruža maksimalni domet od 688 km. To je prema kineskom CLTC standardu, koji je niži od evropskog WLTP-a, ali i dalje je to obećavajuću brojka. Ono bitnije, kineska kompanija tvrdi da 007 ima najbolju autonomiju među svim limuzinama sa LFP baterijom, a istovremeno, Golden baterija ima fantastičnu brzinu punjenja. Za domet od 500 km neophodno je svega 15 minuta na brzom punjaču. Najveća snaga punjenja je 500 kW.

Druga i još bolja opcija je CATL-ova Qilin baterija od 100 kWh, koja ima skuplju NMC (nikl-magnezijum-kobalt) tehnologiju sa većom gustinom energije, pružajući maksimalni domet od 870 km. Zahvaljujući arhitekturi od 800V, ova baterija za 15 minuta punjenja omogućava čak 610 km dometa, što je najbolji rezultat među masovno proizvedenim električnim vozilima današnjice, navodi Zeekr.

Kod ove limuzine postoje dvije opcije pogonskog sklopa: zadnji (RWD) sa elektromotorom od 310 kW (440 Nm obrtnog momenta) iIi na sve točkove (AWD) sa dodatnim prednjim motorom od 165 kW, pa ukupna snaga iznosi 475 kW (646 KS) i 710 Nm momenta. RWD verzija može ubrzati od 0-100 km/h za 5,4 sekunde, dok Performance AWD treba svega 2,84 sekunde.

Softver 007 pokreće Zeekr-ov OS 6.0, a centralni ekran je rotirajući 15,05″ LCD sa 2,5k OLED rezolucijom i 21-nim Dolby Atmos zvučnikom. Sve to pokreće Qualcommov Snapdragon 8295 čip. Takođe, Zeekr tvrdi da je ovo prvi masovno proizveden EV sa satelitskom komunikacijom na vozilu, budući da Geely upravlja svojom satelitskom mrežom. 007 ima niz senzora za praćenje saobraćaja uključujući 12 kamera visoke definicije, radare od 5 mm talasa i 12 ultrazvučnih radara. Sve to obrađuje Nvidia Orin X čip.

Luksuzno dizajniran viseći krov

Spojna točka između A-stupa i karoserije savršeno je umotana u prednji otvor. Krov se neprekidno proteže od prednjeg do stražnjeg dijela automobila. Izgleda glatko i luksuzno. Velika nano-posrebrena kupola od 1,69 ㎡ pruža široko vidno polje.

Unutrašnjost

Premium materijali, vrhunska udobnost i minimalizam je ono što odlikuje unutrašnjost automobila. Centralno mjesto zauzima rotirajući centralni ekran 15,05″ LCD sa 2,5k OLED rezolucijom i 21-nim Dolby Atmos zvučnikom. Jednostavno, sve je napravljeno tako da uživate u svakom pređenom kilometru sa VLATKOM.

Počinje era velikih ekrana

Svjetlosna traka golemog zaslona od 90 inča kontinuirano proširuje područje prikaza na zaslonu. Svjetlosni zaslon projicira šta god želite s ultra širokim rasponom gledanja od 310°, a obrisi karoserije automobila jasno su vidljivi.

Osvijetlite nove horizonte

1.711 LED lampica velike snage omogućuje delikatnu izvedbu animacija, a najveća svjetlina u industriji od 10.000 nita privlači pažnju čak i pod jakim svjetlom. Ekran ima visoku brzinu osvježavanja od 30 sličica u sekundi što omogućuje glatku izvedbu animacije..

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

TIP: LIMUZINA;
DIMENZIJE (mm) DUŽINA X ŠIRINA X VISINA: 4865*1900*1450;
MEĐUOSOVINSKI RAZMAK (mm): 2928;
MASA PRAZNOG VOZILA: 2150 KG;
BROJ SJEDIŠTA: 5;
BROJ OSOBA: 5;
BROJ VRATA: 4;
GUME: 245/45 R19 ILI R20;
MAX. BRZINA: 210 km/h;
DOMET: 700-870 km;
BATERIJA: LFP ili NMC;
KAPACITET BATERIJE: 75 ili 100 kW;
SNAGA MOTORA: 310 kW (jedan motor) ili 475 kW (dva motora);
BRZI PUNJAČ: DA;
EEC, COC I ISO CERTIFIKATI: DA;

CIJENA: 45777 €

U CIJENU JE URAČUNAT PDV, CARINA, HOMOLOGACIJA, TROŠKOVI DOSTAVE NA KUĆNU ADRESU…

ROK ISPORUKE: 3 MJESECA OD UPLATE
NAČIN PLAĆANJA:
PO PREDRAČUNU

FOTOGALERIJA

Ako možete da kupite nova vozila sličnih performasni za manje novca –

VRAĆAMO RAZLIKU U CIJENI !

ISTINSKI OSJEĆAJ SLOBODE

Pogledajte video ilustraciju projekta MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

Nudimo najpovoljnije samokreditiranje za vozila MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

bez žiranata | bez depozita | bez bankarskih garancija | bez kamata !!!

Dok kupujete MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR - VI ŠTEDITE!!!
Na svaku uplaćenu ratu ostvarujete bankarsku kamatu za čiju vrijednost se umanjuje iznos Vaše fakture !! Ako možete da kupite nova vozila sličnih performansi za manje novca-vraćamo razliku u cijeni !

MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR SE ISPORUČUJU U SVE ZEMLJE EU I ZEMLJE BALKANA !!!

Projekat Mister Džirlo promo electric car realizira internacionalni holding kompanija Mister Džirla (29 privrednih subjekata)

PODIJELITE S VAŠIM PRIJATELJIMA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email