ЧАЈ ЧАНГ ШЛАНГ
НАЈПРОДАВАН ЧАЈ
ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ТЕЛЕСНАТА ТЕЖИНА
ВО СВЕТОТ

Потврдено од 89 МИЛИОНИ задоволни корисници!

mister dzirlo

Хитот на Мистер Жирла

произведени во Европската Унија

Сите досегашни препарати за слабеење (витамински таблети, диетални препарати, протеини, чаеви) го решија проблемот со намалувањето на телесната тежина, но не и нејзиното одржување. ЗОШТО? Бидејќи овие препарати се помошни лекови или додатоци во исхраната и неопходни се одредени прекини во нивното консумирање за да се неутрализираат штетните ефекти.

Токму за време на овие паузи килограмите се враќаат (јо-јо ефект)! Исклучок од ова е хитот на CHANG SLANG MISTER DŽIRLA, каде што не се потребни прекини во консумирањето, бидејќи овој чај е храна и изгубените килограми не се враќаат!

Smartic

Убедливо најпродаваниот чај

Чајот ČANG ŠLANG е најпродаваниот чај во светот. Зошто? Бидејќи CHANG SLANG има најмногу корисници кои ги споделуваат своите искуства за губење на тежината со нивниот целосен идентитет!

Произведено во ЕУ

Чајот ČANG ŠLANG се произведува во ЕУ и ® е заштитен како интелектуална сопственост на Холдинг компанијата Мистер Џирла.

100% храна

ЦРЕВОТО CHANG е составено од специјални билки од европско потекло, по кинески рецепт. Старите Кинези сè уште го пиеле, а пиејќи го го одржувале своето тело витко и подвижно.

Тоа е сосема безопасно

Поради својот состав и лековитите својства, чајот е целосно безопасен, можете да го пиете во секое време од денот.

Зошто луѓето ширум светот консумираат CHANG SLANG

Освен што дава одлични резултати при слабеење, чајот ČANG ŠLANG го подобрува варењето, расположението, а има многу луѓе кои сведочат дека ги решиле проблемите со несоницата пиејќи го овој чај.

СИТЕ КУПУВАЧИ УЧЕСТВУВААТ ВО НАГРАДАТА! (DIRLING)

Го регулира целиот метаболизам

Една кутија ЧАНГ СЛЕНГ содржи 40 кесички, а откако ќе ја испиете нема да чувствувате тежина или други непријатности, бидејќи пиете чај ЧАНГ СЛЕНГ со традиција од над 1700 години. За слабеење, доволно е да пиете по една шолја од 3-4 dl од овој чај секој ден пред СЕКОЈ оброк и да се решат проблемите со тежината!
 
Слабеењето нема да ве направи нервозни, ќе одржувате добро расположение. Истиот ефект ќе го постигнете ако испиете 2 шолји ЧАНГ СЛЕНГ пред спиење. Направете една шолја чај од една кесичка чај. 

 

CHANG SLANG работи на принципот на регулирање на целиот метаболизам, а не на принципот на вештачка заситеност. Во првата фаза го регулира крвниот притисок, го нормализира шеќерот во крвта и варењето. Во втората фаза, тежината на потрошувачот постепено се намалува, но корисникот не чувствува вртоглавица и немоќ, бидејќи состојките на ЦРЕВЕТО CHANG се веќе активни и со своите состојки го компензираат губењето на калории на потрошувачот. Паузите во пиењето чај треба да се избегнуваат бидејќи овој чај е 100% храна и со подолго консумирање има попозитивно влијание на организмот.
 
Според најновите истражувања, чајот ČANG ŠLANG, хитот Mister Džirla, е супериорен во однос на сите досега познати препарати за слабеење, постигнува оптимален BMI (Body Weight Index).

89 милиони задоволни корисници

Доставуваме до сите земји во светот

Благодарение на чајот ЧАНГ СЛЕНГ ослабев 43 кг, а што е најважно се ослободив од проблемите предизвикани од вишокот килограми. Системот беше едноставен: користев една кеса за да направам чаша од 4 децилитри. Таа шолја ја пиев пред секој оброк по дваесет минути. По 15 дена почнаа да се топат килограмите. Овој метод го практикував без прекин 9 месеци. Резултатот е видлив на сликите - исчезнаа 43 кг. Исклучително благодарен,

JOSIP MATIJAŠIĆ
Braće Radića 35
Дрње, Хрватска

ПОГЛЕДНЕТЕ НЕКОИ ОД ИЛЈАДНИЦИТЕ ИСКУСТВА ОД КОРИСНИЦИТЕ НА ЧАЈОТ НА ЧАНГ СЛЕНГ ОД НАШИТЕ АРХИВИ

СИТЕ КУПУВАЧИ УЧЕСТВУВААТ ВО НАГРАДАТА! (DIRLING)

СПОДЕЛИ СО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Е-пошта

СО ЦЕЛ

ЦЕНОВНИК:

2-5 КУТИИ: 449 MKD / BOX + PTT

6 И ПОВЕЌЕ КУТИИ: 309 MKD / BOX + PTT

ПТТ – 281 MKD БЕЗ РАБОТА ОД БРОЈОТ НА НАРАЧАНИ КУТИИ

ДОСТАВА ПРЕКУ ДРЖАВНА ПОШТА - ПЛАЌАЊЕ НА НАПЛАТА!