МИСТЕР ЏИРЛО СТАНИЦИ ЗА ПОЛНЕЊЕ МОБИЛНИ

НОВО ВО ПОНУДА! Мобилните станици за полнење Mister Dzirlo ви овозможуваат целосна слобода и енергетска независност, без разлика дали сте дома или на пат!

Зголемете го досегот на вашиот електричен автомобил, за неколку километри, па дури и за 100%!

Нудиме мобилни станици од 600 W до 4,6 kW со можност за проширување на капацитетот со дополнителни батерии. 

Мобилните станици за полнење Мистер Џирло обезбедуваат поддршка за сите потрошувачи на електрична енергија.

Благодарение на ергономскиот дизајн и мобилноста, можете да ги носите насекаде.

600 €

ZENDURE ZDSB600M

Мобилната станица за полнење ZENDURE ZDSB600M ви дава задоволство од кампување и активности на отворено со еколошки обновлива енергија. Понатаму, со користење на 2 влеза истовремено, може целосно да се наполни за само 4,5 часа.

 

ZENDURE ZDSB1000M

Мобилната станица за полнење ZENDURE ZDSB1000M ви дава задоволство од кампување и активности на отворено со еколошки обновлива енергија. Дополнително, овозможува зголемен досег на вашиот електричен автомобил за неколку дополнителни километри, во зависност од капацитетот на батеријата на автомобилот.

 

900 €
1445 €

ZENDURE ZDSBP1500

Мобилната станица за полнење ZENDURE ZDSBP1500 има капацитет од 1,5 kW и излезна моќност од 2 kW. Благодарение на ова, се смета за релативно моќен уред за снабдување со електрична енергија на речиси СИТЕ домашни апарати, мали уреди, како и полнење на батерии од електричните автомобили. Кај малите автомобили (трицикли и четирицикли), зголемете го опсегот до 50%!

 

ZENDURE ZDSBP2000

Мобилната станица за полнење ZENDURE ZDSBP2000 има капацитет од 2 kW и може да обезбеди излезна моќност до 4 kW. Благодарение на ова, се смета за моќен уред за снабдување со електрична енергија на сите апарати за домаќинство, мали уреди како и полнење на батериите на електричните автомобили. Кај малите автомобили (трицикли и четирицикли), зголемете го опсегот до 100%!

1620 €
1348 €

ECOLITRON ET-F2400

Мобилната станица за полнење ECOLITRON ET-F2400 отвора нов еколошки начин на мобилност. Благодарение на овие уреди, можеме да понудиме многу ефикасно решение за полнење на сите моментално достапни електрични возила (автомобили, скутери, велосипеди...).

ZENDURE SBV4600

Мобилната станица за полнење ZENDURE SBV4600 е генератор со огромен капацитет, кој може да се прошири од 4,6 kWh-46KWh со дополнителни батерии. Што е доволно енергија за напојување на типично домаќинство една недела или повеќе. Без сомнение, оваа мобилна станица за полнење ќе биде најдобриот избор за складирање на електрична енергија во домаќинството. Едноставно заменете го класичниот генератор на бензин/гориво.

Доколку имате електричен автомобил, оваа мобилна станица е идеално решение за зголемување на опсегот на вашиот автомобил.

3535 €

ДОКОЛКУ НАЈДЕТЕ ПОДОБРА ПОНУДА НА МОБИЛНИ СТАНИЦИ ЗА ПОЛНЕЊЕ...
ЈА ВРАЌАМЕ РАЗЛИКАТА ВО ЦЕНАТА!

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ: ПЛАЌАЊЕ СО ДЕПОЗИТ!

ВРЕМЕ НА ИСПОРАКА: 10-15 ДЕНА ОД ДЕНОТ НА РЕЗЕРВАЦИЈА