ДО СЕГА
77000
АПЛИКАЦИЈА ЗА КУПУВАЊЕ

Мистер Џирло БОМА електричен автомобил

Електричниот автомобил Мистер Џирло БОМА се карактеризира со подобри перформанси и зголемен максимален досег додека се задржуваат малите димензии и вкупната тежина на автомобилот. Има опсег од 80 до 140 km и достигнува брзина од 45 до 60 km/h, во зависност од избраниот модел и пакет на опрема.
Бидете шампион во маневрирање во градската гужва, додека возењето електричен автомобил BOMA е возење без стрес.

BOMA X8 / X9

ЦЕНА: 7.000 €

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА ДДВ, ЦАРИНА, ХОМОЛОГАЦИЈА, ТРОШОЦИ ДОСТАВА ДО ДОМА...

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 45 до 60 km/h
 • ОПЕГА: 100-140 км
 • БАТЕРИЈА: олово-киселина 60V/72V 80AH/100AH/110AH
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 6 ЧАСА;
 • ТИП: МИНИ АВТОМОБИЛ
 • БРОЈ НА СЕДИШТА: 2
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 2
 • МОЌНОСТ: 2-4 kW
 • ДИМЕНЗИИ: 2580*1365*1650
 • СИСТЕМ НА СОПИРАЊЕ: ДИСКСКИ СОПИРАЊА
 • ГУМИ: 135/70-12
 • БОЈА: МОЖНОСТ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ
 • ДРУГА ОПРЕМА: мултимедија, задна камера, панорамски покрив, централна брава...
ROK ISPORUKE: 3 MJESECA OD UPLATE
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПЛАЌАЊЕ СО Т/Т ИЛИ СО ПРЕНОСНО Л/К КОЈ Е 100% БАНКАРСКА ГАРАНЦИЈА ЗА ИСПОРАКА НА КУПЕНОТО ВОЗИЛО.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

BOMA X7

BOMA X7

ЦЕНА: 6.800 €

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА ДДВ, ЦАРИНА, ХОМОЛОГАЦИЈА, ТРОШОЦИ ДОСТАВА ДО ДОМА...

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 45 km/h
 • ОПЕГА: 80-110 км
 • БАТЕРИЈА: олово-киселина 60V 58AH / 60V 80AH
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 8 ЧАСА;
 • ТИП: МИНИ АВТОМОБИЛ
 • БРОЈ НА СЕДИШТА: 2
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 2
 • МОЌНОСТ: 1,5-2 kW
 • ДИМЕНЗИИ: 2400*1196*1610
 • СИСТЕМ НА СОПИРАЊЕ: ДИСКСКИ СОПИРАЊА
 • ГУМИ: 135/70-12
 • БОЈА: МОЖНОСТ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ
 • ДРУГА ОПРЕМА: мултимедија, задна камера, панорамски покрив, централна брава...
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

ФОТО ГАЛЕРИЈА

BOMA X5

BOMA X5

ЦЕНА: 6.380 €

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА ДДВ, ЦАРИНА, ХОМОЛОГАЦИЈА, ТРОШОЦИ ДОСТАВА ДО ДОМА...

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 45 km/h
 • ОПЕГА: 80-110 км
 • БАТЕРИЈА: олово-киселина 60V 58AH / 60V 80AH
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 8 ЧАСА;
 • ТИП: МИНИ АВТОМОБИЛ
 • БРОЈ НА СЕДИШТА: 2
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 2
 • МОЌНОСТ: 1,5-2 kW
 • ДИМЕНЗИИ: 2536*1130*1630
 • СИСТЕМ НА СОПИРАЊЕ: ДИСКСКИ СОПИРАЊА
 • ГУМИ: 135/70-12
 • БОЈА: МОЖНОСТ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ
 • ДРУГА ОПРЕМА: мултимедија, задна камера, панорамски покрив, централна брава...
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

ФОТО ГАЛЕРИЈА

BOMA X3

BOMA X3

ЦЕНА: 5.900 €

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА ДДВ, ЦАРИНА, ХОМОЛОГАЦИЈА, ТРОШОЦИ ДОСТАВА ДО ДОМА...

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 45 km/h
 • ОПЕГА: 80-110 км
 • БАТЕРИЈА: олово-киселина 60V 58AH / 60V 80AH
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 8 ЧАСА;
 • ТИП: ТРОЈЦИКЛ
 • БРОЈ НА СЕДИШТА: 2
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 2
 • МОЌНОСТ: 1,5-2 kW
 • ДИМЕНЗИИ: 2400*1196*1610
 • СИСТЕМ НА СОПИРАЊЕ: ДИСКСКИ СОПИРАЊА
 • ГУМИ: 130/60-13
 • БОЈА: МОЖНОСТ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ
 • ДРУГА ОПРЕМА: мултимедија, задна камера, панорамски покрив, централна брава...
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

ФОТО ГАЛЕРИЈА

BOMA X2

BOMA X2

ЦЕНА: 5.700 €

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА ДДВ, ЦАРИНА, ХОМОЛОГАЦИЈА, ТРОШОЦИ ДОСТАВА ДО ДОМА...

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 45 km/h
 • ОПЕГА: 80-110 км
 • БАТЕРИЈА: олово-киселина 60V 58AH / 60V 80AH
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 8 ЧАСА;
 • ТИП: ТРОЈЦИКЛ
 • БРОЈ НА СЕДИШТА: 2
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 2
 • МОЌНОСТ: 1,5-2 kW
 • ДИМЕНЗИИ: 2400*1196*1610
 • СИСТЕМ НА СОПИРАЊЕ: ДИСКСКИ СОПИРАЊА
 • ГУМИ: 130/60-13
 • БОЈА: МОЖНОСТ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ
 • ДРУГА ОПРЕМА: мултимедија, задна камера, панорамски покрив, централна брава...
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

ФОТО ГАЛЕРИЈА

BOMA X1

BOMA X1

ЦЕНА: 5.500 €

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА ДДВ, ЦАРИНА, ХОМОЛОГАЦИЈА, ТРОШОЦИ ДОСТАВА ДО ДОМА...

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 45 km/h
 • ОПЕГА: 80-110 км
 • БАТЕРИЈА: олово-киселина 60V 58AH / 60V 80AH
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 8 ЧАСА;
 • ТИП: ТРОЈЦИКЛ
 • БРОЈ НА СЕДИШТА: 2
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 2
 • МОЌНОСТ: 1,5-2 kW
 • ДИМЕНЗИИ: 2400*1196*1610
 • СИСТЕМ НА СОПИРАЊЕ: ДИСКСКИ СОПИРАЊА
 • ГУМИ: 130/60-13
 • БОЈА: МОЖНОСТ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ
 • ДРУГА ОПРЕМА: мултимедија, задна камера, панорамски покрив, централна брава...
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

ФОТО ГАЛЕРИЈА

Ако можете да купите нови возила со слични перформанси за помалку пари -

ЈА ВРАЌАМЕ РАЗЛИКАТА ВО ЦЕНАТА!

ВИСТИНСКО ЧУВСТВО НА СЛОБОДА

Погледнете ја видео илустрацијата на проектот MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

Нудиме најповолно самофинансирање за возилата MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

без жиранти | без депозит | без банкарски гаранции | без камата!!!

Додека купувате МСТЕР ЏИРЛО ПРОМО ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ - ШТЕДЕТЕ!!!
Заработувате банкарска камата на секоја уплатена рата чија вредност се намалува за износот на вашата фактура!! Ако можете да купите нови возила со слични перформанси за помалку пари - ќе ви ја вратиме разликата во цената!

ПРОМО ЕЛЕКТРИЧНИОТ АВТОМОБИЛ MISTER DŽIRLO СЕ ДОСТАВА ВО СИТЕ ЗЕМЈИ НА ЕУ И БАЛКАН!!!

Проектот за промо електричен автомобил Mister Džirlo го реализира меѓународната холдинг компанија Mister Džirlo (29 деловни субјекти).

СПОДЕЛИ СО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Е-пошта