Dzirlo guard

NAJBOLJŠI PRODAJALEC
ANTINIKOTINSKA CIGAR MASKA
NA SVETU

19 MILIJONOV KUPCEV!

KAKO PRENEHATI KADITI?

Če nenadoma prenehamo kaditi, se tveganje za možgansko kap poveča za 300 %. Zakaj?
Kri se redči in hitreje kroži, s tem pa se verjetnost, da se košček katrana in nikotina odlomi v možganskih kapilarah in jih zamaši, močno poveča. Kaj storiti?

REŠITEV JE DŽIRLO GUARD !

TRAJA VEČNO

Ustnik, ki loči 87 odstotkov katrana in nikotina in s tem le 13 odstotkov, povzroča odvisnost. Traja večno. Z nakupom Žirlo Guard se izognete vsem nadaljnjim dodatnim stroškom.
Je to mogoče?!

MOGOČE JE !

Kaj je sestavljeno?

Sestavljen je iz kovinskega dela (bloker Džirlo) in z njegovim rednim vzdrževanjem (pranje in čiščenje z navadno iglo) smo dosegli učinek večnega trajanja.
Poleg blokatorja so v kompletu tudi trije pisani nastavki t. da lahko svojo najljubšo cigareto kadiš z vedno drugo barvo.

Džirlo Guard je učinkovit za vse formate cigaret: standard, tac, slim, super slim.

Zakaj je Jirlo Guard tako učinkovit?

Jirlo Guard ni filter. Filter upočasni dim in zadrži le tobačni prah. Pomeni le trdno snov. Blokator Jirlo pospeši dim (standard do 726 km/h, tac do 928 km/h, slim do 1132 km/h, super slim do 1377 km/h).
Pri tej hitrosti v predoru, dolgem le 1,5 mm, na dno pade vse težko: žveplova kislina, amoniak, težke kovine, arzen in 7000 drugih sestavin, ki povzročajo odvisnost. Poglejte blokator Jirlo in vidite, da je vse gosta tekočina, in jo primerjajte s filtrom, v katerem je prah.

kaj pa aroma?

Tu je glavni adut Dzirlo Guard. Aroma cigaret je enaka. Kako je to mogoče? No, "cacka" je v dolžini tunela. Predor je kratek, z vdihovanjem dima pa s svojo turbulenco dosega fantastične hitrosti.

Imamo 4 učinke:

PREVERJANJE UČINKOVITOSTI DŽIRLO GUARD

S kajenjem samo ene škatlice cigaret na dan se v pljuča v enem letu vnese 365 gramov katrana. Eden od naših kupcev, navdušen nad tem, kar je videl s svojo ženo kadilko, je izločeni katran stehtal na farmacevtski tehtnici. Izračunal je, da bi njegova žena v 10 letih kajenja v pljuča potegnila neverjetnih 11 kg (enajst kilogramov) katrana, če ne bi kadila s pomočjo DŽIRLO GUARD! To je učinek DŽIRLO GUARD. S tem je gospod Žirlo prispeval svoj drobec k svetovnemu boju proti škodljivim posledicam kajenja!

vzdrževanje Dzirlo guard

Vzdrževanje Dzirlo Guarda je preprosto:
Ko je Dzirlo blokator poln (približno 20 cigaret), se opere. Skozi 4 luknje se navadna igla prebije skozi odprtine in se očisti. Igla ne more poškodovati blokatorja, ki je izdelan iz posebne zlitine.

19 MILIJONOV REGISTRIRANIH KUPCEV
MUŠTIKLE DŽIRLO GUARD GOVORI O KVALITETI IZDELKA!
SAMO PREBERITE NEKAJ NJIHOVIH RAZISKOVALCEV.

NAROČITE

CENIK:

2-5 KOMPLETOV: 7,99 € / KIT + PTT

6 IN VEČ KOMPLETOV: 5,55 € / KOMPLET + PTT

PTT – 3,99 € NE GLEDE NA ŠTEVILO NAROČENIH BOKSOV

DOSTAVLJAMO PO POŠTI - PLAČILO PO POVEŠČINI!

DELI S PRIJATELJI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email