PONUDBA ZA POSLOVNO SODELOVANJE

- DA SE BOLJE RAZUMELA -

Ovaj sistem prodaje je zaštićen kao intelektualna svojina Mister DZIRLA i svako njegovo kopiranje u cjelini ili dijelovima je kažnjivo !
Ko smo pričeli z izvedbo projekta MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR (v nadaljevanju PROMOTOR), smo opredelili projektne naloge:

1) Opredeljeno tržno območje ponudbe je celotno svetovno tržišče;

>2) Prodajna cena posameznega ELEKTRIČNEGA VOZILA MISTER DŽIRLO PROMO mora biti najnižja na opredeljenem tržnem območju;
3) Garancija in kvaliteta mora biti nadkonkurenčna;
4) Storitve (ki so praktično nepotrebne) mora biti na voljo in kakovostno na celotnem območju, kjer so uporabniki teh vozil. To velja tudi za rezervne dele.
Za izpolnitev teh projektnih nalog smo morali izpolniti določene pogoje. To so:
1) Oblikovati mrežo poslovnih partnerjev, ki so sposobni izdelati naročene količine izdelkov zahtevane kakovosti in v zadanih rokih;
2) Za ceno ponujenega MISTER DZIRLO PROMO Da bi bila ELEKTRIČNA VOZILA najbolj konkurenčna (najnižja), je morala biti minimalna količina 1.000.000 (milijon) enot, skupaj za vse ponujene modele. Ti modeli so izdelani in dobavljeni v več kontingentih;
3) Ta količina je med drugim omogočila najnižjo ceno, saj po poslovni filozofiji MISTER DZIRLA električno vozilo ni luksuz! Potreben je kot hrana! Najnovejša raziskava v Angliji kaže upad prodaje električnih vozil, kar 47 % pa zaradi visokih cen! Pri teh cenah na svetovnem trgu se časovna in funkcionalna amortizacija el. vozila so NEDOBIČNA (glej knjigo g. Ishak Dzirlo, univ. dipl. ec. AMORTIZACIJA KOT FAKTOR RAZŠIRJENE REPRODUKCIJE, izdaja FEB 1977).
4) Bančni sistem mora biti le nujen kanal za prenos denarja (pretočni kotel ), ne financer projekta MEDNARODNEGA HOLDINGA MISTER DZIRLA, ki v svoji dolgi zgodovini ni NIKOLI koristil kredita!
Ker je bil bančni kapital izločen, je posledica celo 37,4% NIŽJA CENA, saj PONUDBA ne rabi plačati cene bančnega kapitala! Zakaj?
Obstajajo 3 razlogi: 1. Ni banke, ki bi lahko kreditirala projekt takšne količine in obsega, zato potrebujemo več bank!
2. Bančne garancije so tako velike, da so popolnoma nerentabilne (stara otrcana zgodba o hipoteki v razmerju 5:1);
3. Obresti in zaloge tako rekoč žrejo dobiček
Kdo torej financira izvedbo projekta MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR?

No, stranka je zelo zadovoljna. Zakaj?

No, proces je izjemno transparenten, saj z uporabo poslovne filozofije MISTER DZIRLA PONUDNIK to omogoča!
Nič ni skritega, vse je na voljo strankam in interesentom (prosilcem). )!
Pravila komunikacije med PONUDBO in vami kot potencialnim kupcem izhajajo iz zastavljenih projektnih nalog.
Poslovna filozofija MISTER DZIRLA je torej zelo preprosta: bolje je ponuditi najnižje cene izdelkov in storitev ter imeti stalno in neustavljivo rast tržnega deleža (rast prodaje), kot imeti izdelke na zalogi. Zato se MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIČNA VOZILA izdelujejo samo za ZNANEGA KUPCA (predprodaja)!
Zato lahko z velikim veseljem trdimo: ČE NA CELEM SVETU NAJDETE ELEKTRIČNO VOZILO S PODOBNIMI ZMOGLJIVOSTI IN NIŽJO CENO - RAZLIKO V CENI BOMO VRNILI! Nihče se še ni odzval - še vedno čakamo!
Formula je torej:
1) VELIKE SERIJE;
2) IZLOČITEV BANČNEGA KAPITALA;
3) IZLOČITEV ZALOG
POSLEDICA?
NAJNIŽJA CENA = NAJVEČJE POVPRAŠEVANJE
Dokaz: prvi kontingent 4000 vozil je že skoraj zapolnjen s prijavami.
(Opomba: za drugi kontingent bomo objavili začetek sprejema prijav z opredeljenimi pogoji)!
Ali je ta poslovna filozofija pametna, presodite sami!
To je poslovna filozofija MISTER DZIRLO: MISTER DZIRLO je vedno na MISIJI VAROVATI INTERESE STRANK! Kupec izgubi bančne obresti v času nakupa svojega ELEKTRIČNEGA VOZILA MISTER DZIRLO! PRI NAKUPU ELEKTRIČNEGA VOZILA - PRIHRANITE!!!
Tista skupina interesentov, ki je iz kategorije PROSILCEV (ZAINTERESIRANIH) pridobila status kupca (izvedla plačilo ali začela plačevati obroke SAMOPOSOJILA, medtem ko čaka na dostava njihovega plačanega modela ne izgubi ničesar!
Zakaj? Denar, ki so ga plačali za vozilo, ima enak status kot prihranek, v tem času pa PONUDBA obračunava bančne obresti, ki jim jih izplača preko znižanih računov vozila ob njegovi izročitvi!
Ta privilegij za stranke je prisoten prvič na svetu! Mister Dzirlo premika meje poslovanja, saj se s tem stranka prelevi v poslovnega partnerja! Gre torej za popolnoma nov revolucionaren odnos KUPEC - PRODAJALEC. Kaj je rekel pesnik: ... kolikor se spomnim iz minulih dni, ena roža raste v gori. Tista roža uspeva povsod in se imenuje .... PREOBRAT! Zakaj preobrat? Bolje investirati v stranko, saj ta stranka prinese tri nove stranke! Je to ok!?
Opomba: citati pesnikov so plemenita SUHA PONUDBA! Konec koncev, TESLA ne bi bila TESLA, če ne bi bilo GETEO-a!
To velja tudi za tiste kupce, ki so se odločili za samofinanciranje!
Torej, ko plačujete na obroke - PRIHRANITE!
Poslovna filozofija MISTER DZIRLA ni fascinirati kupcev z veličastnimi zgradbami, marmornimi stebri, pozlačenimi pulti...Gre za zunanji sijaj, kar pa ne pomeni, da za take ne velja pravilo: ZUNAJ JADAC, ZNOTRAJ GLADKO! Veliko takšnih podjetij smo pozdravili, še hitreje pa jih pospremili!
Mi smo tisti, ki s svojo poslovno ideologijo dobimo vsakega normalnega človeka kot oporo in zaveznika pri realizaciji projekta! Zakaj!?
Minili so časi navduševanja strank z vizualnimi učinki, zdaj je čas uspešnih poslovnih ideologij! Teleportirane informacije po zaslugi interneta spremenijo vse – vzpostavijo se nova pravila, saj hkrati VSI VEDO VSE!
No, tukaj smo številka 1 na svetu! Zato imamo stalno rast naše planetarne družine MISTER DZIRLO (NAJHITREJE rastoča družina na svetu)!

NISMO SKUPINA - MI SMO DRUŽINA - Naš kupec ni oseba, ki daje denar za nakup nekaj iz ponudbe, je oseba, ki je naš stalni poslovni partner in član naše družine, saj deli isto poslovno ideologijo!

 

NAKUPNI POSTOPEK MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIČNI AVTO

Vsi zainteresirani prejemniki informacij o Mister Dzirlo promo električnem avtomobilu so razdeljeni v dve skupini: A) PRIJAVLJENI (ZAINTERESIRANI); na obroke, če se samokreditira).

PRIJAVITELJ so vsi, ki so zahtevali in prejeli PONUDBO, študirali. je izbral izdelek in podpisal dobavno pogodbo.vloga je sprejeta, to pomeni, da je njegov izbrani model vključen v proizvodni proces, zagotovljen transport v kontingentu in določen rok dobave, potem PONUDBA daje soglasje k VLOGA za plačilo. Pooblastilo za plačilo velja 3 dni od dneva odobritve. V primeru zamude tega roka PONUDNIK prenese pravico do plačila na naslednjega VLOGA.

Z upoštevanjem tega postopka se izogne ​​morebitnim nesporazumom. Res je, da so postopki na prvi pogled malo zapleteni, ampak kar je rekel gospod Dzirlo ... posel uspe, ko je na začetku veliko težav, ker je to zagotovilo, da jih na koncu ne bo, ne drugo naokoli!

OSTVARENJE PRAVA NA SUBVENCIJE

INTERNACIONALNI HOLDING KOMPANIJA MISTER DZIRLO USTUPA PRAVA NA SUBVENCIJE U KORIST KUPCA.
Prava na subvencije ostvaruju u EU sva pravna i fizička lica. Znači, ako ste kupac iz zemlje, članice EU prava na subvenciju ostvarujete u iznosu od 100% vrijednosti subvencije, jer PONUĐAČ USTUPA TA PRAVA KUPCU.

U BiH stvari stoje drugačije:

Ako ste prijavljeni u entitetu RS ne ostvarujete prava, jer ih entitetska vlada ne daje.
Ako ste prijavljeni u Federaciji ostvarujete prava na subvenciju ako ste fizičko lice i to u 100% iznosu, jer PONUĐAČ USTUPA TA PRAVA KUPCU.

ISPORUKA ELEKTRIČNIH VOZILA PO ŽELJI KUPCA


Mnogi INTERESENTI žele električno vozilo po svojoj želji! Žele vozilo sa većim dosegom, većim brzinama itd.. Mnogi zainteresirani nam pošalju fotografiju ili video! Svako to vozilo smo u mogućnosti isporučiti po najpovoljnijim uslovima u svijetu!
AKO DOBIJETE PONUDU POVOLJNIJU OD NAŠE, SA NIŽOM CIJENOM, ZA TO ISTO VOZILO, MI VAM VRAĆAMO RAZLIKU U CIJENI!!!!

ŠTA ULAZI U PRODAJNU CIJENU VOZILA


Imamo mnogo upita šta ulazi u cijenu vozila? U prodajnu cijenu vozila ulazi:

1) Proizvodna cijena vozila;
2) Troškovi transporta;
3) Troškovi carine, ako je ima;
4) Troškovi PDV, DDV, DDH, AFA…. (to su porezi na dodanu vrijednost, različiti su procenti i nazivi od zemlje do zemlje);
5) Troškovi homologacije;
6) Troškovi špediterskih usluga:
7) Troškovi prvog servisa.

GARANCIJE


Garancija na MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIČNA VOZILA su vremenske 3 godine i funkcionalnih 100 000 pređenih kilometara!


SERVISI


Svaki kupac našeg vozila prilikom preuzimanja vozila postaje i vlasnik knjižice u kojoj su naznačeni svi ovlašteni servisi kao i spisak sa lokacijama punionica!

Napomena: Ova ponuda važi za prvi kontigent. Ako ponuda nije prihvaćena u roku od 10 dana od prijema, njena važnost prestaje, jer time primalac ponude odustaje od kupovine i svoje mjesto ustupa slijedećem INTERESENTU sa liste čekanja. To je neophodno, jer sistem prodaje se zasniva na proizvodnji vozila za POZNATOG KUPCA.

SPECIJALNA VOZILA


Po VAŠOJ želji isporučujemo i specijalna električna vozila za invalide, domove zdravlja, pošte, vozila za snabdijevanje itd.
Normalno, vozila nabavljamo pod najpovoljnijim uslovima, uz već naše staro pravilo: IMATE POVOLJNIJU PONUDU (koja nije fingirana) VRAĆAMO RAZLIKU U CIJENI!SAMOKREDITIRANJE


Ako želite isporuku vozila sa plaćanjem u ratama, imamo opciju da Vam ponudimo SAMOKREDITIRANJE!
Princip je jednostavan:
1) Sami određujete iznos i broj rata;
2) Po uplati zadnje rate isporučujemo traženo vozilo;
3) Na svaku uplaćenu ratu plaćamo bankarsku kamatu čiju vrijednost oduzimamo od vrijednosti fakture.
Svim zainteresiranim za ovaj vid nabavke vozila na njihov zahtjev šaljemo ugovor o SAMOKREDITIRANJU.
(Ovaj sistem prodaje je zaštićen kao intelektualna svojina Mister DZIRLA i svako njegovo kopiranje u cjelini ili dijelovima je kažnjivo.

 

ZAKLJUČAKITINIRER (REDOSLIJED POTEZA) ZA NABAVKU
MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR:

1) SLANJE ZAHTJEVA ZA PRIMANJE PONUDE ( zahtjev za ponudu kao i korespodencija se isključivo vrši preko email adrese infodzirlo@gmail.com
2) PROUČITI PONUDU I TRAŽITI EVENTUALNA OBJAŠNJENJA ZA NEJASNOĆE
3) SKLOPITI UGOVOR
4) PO ODOBRENJU PLAĆANJA IZVRŠITI UPLATU
5) PRATITI FAZE PROCESA PROIZVODNJE I ISPORUKE SVOG VOZILA
6) BITI U STALNOM KONTAKTU SA PONUĐAČEM
7) PREUZETI VOZILO NA DOGOVORENOJ DESTINACIJI