Džirlovanje

SVI KOJI NISU IZVUČENI U TEKUĆEM IZVLAČENJU UČESTVUJU U SVIM BUDUĆIM IZVLAČENJIMA U DŽIRLOVANJU !

KAJ JE
DZIRLOVANJE ?

Gre za postopek nagrajevanja, ki je intelektualna lastnina holdinga Mister Džirla in odobren s strani pristojnih institucij Evropske unije. Dzirlovanje je namenjeno kupcem izdelkov Mister Dzirla, ki so prevzeli naročene izdelke, pa tudi v drugih primerih, ki jih bomo pojasnili v nadaljevanju.

KAKŠNA SO PRAVILA ?

OPOMBA: VSI imetniki kuponov so obravnavani enako in veljajo enaka pravila, ne glede na to, ali so bili kuponi pridobljenih z nakupom izdelkov ali darilnih kuponov. KUPONOV NI MOŽNO UNOVČITI!

V ZNAK HVALEŽNOSTI KUPCEM CHANG SHLANG IN DRUGIH IZDELKOV MISTER DZIRLO JE MISTER DZIRLO ZA VSE POSKRBIL NAGRADNO IGRO DZIRLOVANJE. DZIRLOVANJE JE NAMENJENO KUPCEM IZDELKOV MISTER DZIRLO, KI STE PREVZELI NAROČENI IZDELEK ALI PLAČALI PO RAČUNU (AKCIJSKI ELEKTRIČNI AVTO MISTER DZIRLO), PA TUDI VSEM OSTALIM, KI NAM SPREMLJATE NA DRUŽBENIH OMREŽJIH.

KUPOVINOM I PREUZIMANJEM NARUČENIH PROIZVODA AUTOMATSKI SE DODJELJUJE JEDAN KUPON (NE ŠALJE SE POŠTOM) NA SVAKIH 5 EURA KUPLJENIH I PREUZETIH PROIZVODA. ALI, UKOLIKO JE KUPAC NPR. KUPIO 6 KUTIJA ČAJA ČANG ŠLANG IZNOS JE 31,03 EURA. U TOM SLUČAJU KUPAC NEĆE DOBITI 6, NEGO 7 KUPONA ! 

VSAK KUPEC ELEKTRIČNEGA AVTOMOBILA MISTER DZIRLO PROMO PODELI S 100 NAGRADNIMI KUPONI.

VSAK KUPON IMA NAPISANO ŠTEVILKO IN VSE PODATKE O KUPCU. OB ŽREBU KUPONA JE ZMAGOVALEC TAKOJ VIDEN V ENEM OKVIRU. ZATO V 35 LETIH TRAJANJA DZIRLONA NI BILO NITI ENEGA OPAZOVANJA.

ZARADI ZLORABE (AFERE V ITALIJI IN NEMČIJI) ELEKTRONSKO RISANJE V MEDNARODNEM HOLDINGU GOSPODA DZIRLA NI DOVOLJENO. ŽREBANJE JE BILO ROČNO IN POSNETO S KAMERO V ENEM SLIČU, ZATO JE NAGRADENIK ZNAN TAKOJ.

KUPONI, KI NISO IZŽREPANI V TRENUTNEM ŽREBANJU, SE PRENESEJO NA DATUM NASLEDNJEGA ŽREBA. IZ TEGA RAZLOGA JE EN KUPEC Z VEČ KUPONI LAHKO IZŽREBAN DVA ALI VEČKRAT

VSI KUPONI SO ARHIVIRANI IN SO NA VPOGLED INŠPEKCIJSKIM ORGANOM TER VSEM OSTALIM POSAMEZNIKOM.

TA SISTEM JE ZAŠČITEN KOT INTELEKTUALNA LASTNINA MEDNARODNEGA HOLDINGA MISTER DZIRLO.

NOSILAC ŽRIJEBANJA JE PODUZEĆE MISTER DZIRLO S.R.O; IC: 25713451; CHARKOVSKA 327/7, PRAHA VRSOVICE (PRAHA 10) 101 OO ČEŠKA REPUBLIKA. NA OVAJ SISTEM NIKADA NIJE BILO PRIMJEDBI, A PROMOCIJA DŽIRLOVANJA (IZVLAČENJA) JE BILA 1998 G. DZIRLOVANJE JE PRENOŠENO NA HRT U IZVEDBI GOSPODINA OLIVERA MLAKARA

JIRLOVANJE JE ODOBRENA S STRANI PRISTOJNIH EU INSTITUCIJ IN PRAVILA SO ENAKA V VSEH DRŽAVAH ČLANICAH.

KAKO SODELOVATI ?

Sodelujete z nakupom CHANG SHLANG in drugih izdelkov. In v znak zahvale mednarodni holding Mister Džirla podeljuje nagrade. Lastnik enega DARILNEGA kupona v vrednosti 5 eur lahko postanete tudi v naslednjih primerih:

Socialna omrežja

Če želite, spremljajte in delite naše strani in profile na nekaterih družbenih omrežjih: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, TikTok, Youtube

E-poštna registracija

Za sodelovanje v nagradnem sistemu DŽIRLOVANGE se prijavite s prijavo na elektronski naslov: infodzirlo@gmail.com

Foto / video zgodbe

S pošiljanjem kratkih video posnetkov, v katerih delite svoje izkušnje z izdelki MISTER DŽIRLO. Sprejemamo tudi fotografije, ki prikazujejo vašo identiteto in naš izdelek, skupaj z ustreznim besedilom.

Priporočilo

Pošljite prijateljem e-pošto ali sporočilo na družbenih omrežjih, v katerem priporočate nas in naše izdelke. Vsak, ki pokliče in vas pokliče z imenom in priimkom ALI vašo e-pošto, prejme en darilni bon.

Vsem, ki zberete minimalno 10 kuponov, pošljemo potrdilo o članstvu v Mister Džirlo PLANET DRUŽINI – najhitreje rastoči družini na svetu!!!

PREJŠNJI ZMAGOVALCI

VSEM SPOROČAM, UHHH, KAJ IMAM RAD....
DZIRLOVANJE

DŽIRLOVANJE

VIDEO ILUSTRACIJA

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Prijavite se za sodelovanje v DŽIRLOVANJA! Čaka vas bogat fond nagrad.

TELEFON:

091 971 6400

Viber | WhatsApp

DELI S PRIJATELJI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email