Džirlovanje

KAJ JE
DZIRLOVANJE ?

Džirlovanje je postopek podeljevanja nagrad, ki je intelektualna lastnina holdinga Mister Džirla in odobren s strani pristojnih institucij Evropske unije. Džirlovanje je namenjena kupcem izdelkov Mister Džirlo, ki so prevzeli naročene izdelke.

KAKŠNA SO PRAVILA ?

PRAVILO 1

V ZNAK HVALEŽNOSTI KUPCEM CHANG SLANG IN DRUGIH IZDELKOV MISTER DZIRLO JE MISTER DZIRLO ZA VSE POSKRBIL NAGRADNO IGRO. TEREN JE NAMENJEN KUPCEM IZDELKA MISTER DŽIRLA, KI PREVZEMO NAROČENI IZDELEK.

PRAVILO 2

OB NAKUPU IN PREJEMU NAROČENIH IZDELKOV SE AVTOMATSKO PODELI EN KUPON (NE POSLAN PO POŠTI) ZA VSAKIH 5 EUR KUPLJENIH IN PREJETIH IZDELKOV. VENDAR, ČE JE KUPEC NPR. KUPIL SEM 6 ŠKATL ČAJA CHANG SHLANG, ZNESEK JE 33,30 EUR. V TEM PRIMERU KUPEC NE PREJE 6, TEMVEČ 7 KUPONOV!

PRAVILO 3

VSAK KUPON IMA NAPISANO ŠTEVILKO IN VSE PODATKE O KUPCU. OB ŽREBU KUPONA JE ZMAGOVALEC TAKOJ VIDEN V ENEM OKVIRU. ZATO V 35 LETIH TRAJANJA DZIRLONA NI BILO NITI ENEGA OPAZOVANJA.

PRAVILO 4

ZARADI ZLORABE (AFERE V ITALIJI IN NEMČIJI) ELEKTRONSKO RISANJE V MEDNARODNEM HOLDINGU GOSPODA DZIRLA NI DOVOLJENO. ŽREBANJE JE BILO ROČNO IN POSNETO S KAMERO V ENEM SLIČU, ZATO JE NAGRADENIK ZNAN TAKOJ.

PRAVILO 5

KUPONI, KI NISO IZŽREPANI V TRENUTNEM ŽREBANJU, SE PRENESEJO NA DATUM NASLEDNJEGA ŽREBA. IZ TEGA RAZLOGA JE EN KUPEC Z VEČ KUPONI LAHKO IZŽREBAN DVA ALI VEČKRAT

PRAVILO 6

VSI KUPONI SO ARHIVIRANI IN SO NA VPOGLED INŠPEKCIJSKIM ORGANOM TER VSEM OSTALIM POSAMEZNIKOM.

PRAVILO 7

TA SISTEM JE ZAŠČITEN KOT INTELEKTUALNA LASTNINA MEDNARODNEGA HOLDINGA MISTER DZIRLO IN ODOBREN OD PRISTOJNIH INSTITUCIJ V EU.

PRAVILO 8

POSEBNA SPODBUDA: VSI KUPCI CHANG SLANG IN DRUGIH IZDELKOV MISTER DZIRLA (RAZEN ELEKTRIČNIH VOZIL), KI SE NAROČIJO NA YOUTUBE KANAL, DOBIJO 5 NAGRADNIH KUPONOV. KLIKNI TUKAJ NAROČITE SE.

nagradni sklad

GLAVNA NAGRADA

1X MISTER DZIRLO MINI DE LUX CAR.

ELEKTRIČNI ROMB

5X ELEKTRIČNI ROMB

NAGRADNA IGRA 10.05.2024. LETA OB 14.00
prenos žrebanja na otv zagreb
in na našem YOUTUBE kanalu

VSEM SPOROČAM, UHHH, KAJ IMAM RAD....
DZIRLOVANJE

DŽIRLOVANJE

VIDEO ILUSTRACIJA

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Prijavite se za sodelovanje v DŽIRLOVANJA! Čaka vas bogat fond nagrad.

DELI S PRIJATELJI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email