Mobilna polnilna postaja ZENDURE ZDSB1000M

Mobilna polnilna postaja ZENDURE ZDSB1000M vam nudi užitek kampiranja in aktivnosti na prostem z okolju prijazno obnovljivo energijo. Poleg tega omogoča povečan doseg vašega električnega avtomobila za nekaj dodatnih kilometrov, odvisno od kapacitete akumulatorja avtomobila.

Z veliko kapaciteto 1016 Wh in AC izhodno močjo 1000 W lahko preprosto napajate gospodinjske aparate in hkrati polnite majhne naprave, kot so pametni telefoni. ZENDURE ZDSB1000M omogoča tudi polnjenje električnih avtomobilov in na ta način povečate doseg svojega avtomobila za nekaj dodatnih kilometrov. Je zelo uporabna mobilna polnilna postaja v različnih situacijah, kot so nenadni izpadi elektrike, daljše bivanje na prostem (kampiranje itd.).

CENA: 900 €

MODEL: ZENDURE-ZDSB1000M;
TIP BATERIJE: litij-ionska;
DIMENZIJE IN MASA: 325*186*151 mm; 8,3 KG;
IZHOD: AC/DC/USB/SAMODEJNI POLNILEC;
VHOD: AC/AUTO/Solar/USB-C;
STANDARD VTIČA: ZDA/UK/CN/EU;

ZMOGLJIVOST: 1016 WH;
ŽIVLJENJSKI CIKLES BATERIJE: 1000+;
ČAS POLNJENJA: 4,5 + URE;
RAVEN HRUPA: DO 30 dB (ultra tiho);
DELOVNA TEMPERATURA: -10°C~45°C;
DRŽAVA POREKLA: KITAJSKA;

Številni prenosni napajalni ventilatorji lahko proizvedejo več kot 60 dB zvoka. Serija ZENDURE ZDSB1000M ima zasnovo brez ventilatorja, ki vam omogoča, da uživate v prenosni moči brez skrbi za hrup.

ZENDURE ZDSB1000M je 62 % manjši od izdelkov v istem obsegu zmogljivosti. Je enostaven za prenašanje in se udobno prilega vašemu avtomobilu, tako da ostane prostor za vaše najnujnejše stvari. Zaradi teže 6 kg je ZENDURE ZDSB1000M najbolj prenosen napajalnik, ki je bil kdaj izdelan.

ZENDURE ZDSB1000M je opremljen z 9 izhodnimi vrati. AC sinusni izhod in vrata USB z več protokoli lahko napaja električne naprave in hkrati polni digitalne naprave, kot so pametni telefoni.

ZENDURE ZDSB1000M je veliko manjši od izdelkov v istem obsegu zmogljivosti. Je enostaven za prenašanje in se udobno prilega vašemu avtomobilu, tako da ostane prostor za vaše najnujnejše stvari, primeren za kampiranje, kuhanje na prostem itd.

ZENDURE je prestal visoke varnostne standarde, ki jih zahtevajo izdelki po vsem svetu. Serija ZENDURE je varna in zanesljiva, uporabljajte jo z zaupanjem.
* Bodite prepričani, da prenosni napajalniki izpolnjujejo varnostne standarde, ki jih zahteva Zakon o varnosti električnih naprav (PSE).

NAROČITE

NAČIN PLAČILA: PLAČILO PO POLOGU