Mobilna polnilna postaja ZENDURE SBV4600

Mobilna polnilna postaja ZENDURE SBV4600 je generator ogromne zmogljivosti, ki jo je mogoče razširiti od 4,6 kWh do 46 kWh z dodatnimi baterijami. Kar je dovolj energije za napajanje tipičnega gospodinjstva en teden ali več. Ta mobilna polnilnica bo brez dvoma najboljša izbira za shranjevanje električne energije v gospodinjstvu. Enostavno zamenjajte klasični bencin/gorivo generator.

Če imate električni avto, je ta mobilna postaja idealna rešitev za povečanje dosega vašega avtomobila.

Kljub zmogljivosti 4 kW je hitro polnjenje od 0 do 100 % mogoče doseči v samo 2 urah. Lahko služi kot odlična zamenjava za klasični bencinski/dizelski agregat. Kljub veliki zmogljivosti je teža le 55 kg. Zahvaljujoč ergonomski obliki in kolesom, na katerih je nameščen, je enostaven za prenašanje.

CENA: 3535 €

MODEL: ZENDURE-SBV4600;
TIP BATERIJE: SOLID STATE;
DIMENZIJE IN MASA: 730*320*447 mm; 55 KG;
IZHOD: AC/DC/USB/SAMODEJNI POLNILEC;
VHOD: AC/AUTO/SOLAR;
STANDARD VTIČA: ZDA/UK/CN/EU;
WiFi, BLUETOOTH: DA;

MOČ: 4,6 KW Z MOŽNOSTJO RAZŠIRITVE DO 46 KW;
ŽIVLJENJSKI CIKLES BATERIJE: 4000+;
ČAS POLNJENJA: 2 URI;
SONČNO POLNJENJE: DA;
DELOVNA TEMPERATURA: -20°C~45°C;
DRŽAVA POREKLA: KITAJSKA;

Kot 4 kW prenosni napajalnik lahko ZENDURE SBV4600 uporabljate v različnih situacijah v vsakdanjem življenju. Lahko se uporablja kot vir energije doma, vir energije za kampiranje na prostem, polnjenje avtomobilskih baterij itd. Podpira 16 naprav hkrati. 

Če polnite manjši avto, tricikel, štirikolesnik in podobna prevozna sredstva, je mogoče domet povečati do 100 %, odvisno od kapacitete baterije.

NAROČITE

NAČIN PLAČILA: PLAČILO PO POLOGU