MODEL M8 - DETALJNE SPECIFIKACIJE

mister dzirlo

FOTOGALERIJA

PONUDBA ZA POSLOVNO SODELOVANJE

- DA SE BOLJE RAZUMELA -

Ta prodajni sistem je zaščiten kot intelektualna lastnina Mister DZIRLA in vsako njegovo kopiranje v celoti ali po delih je kaznivo!
Ko smo pričeli z izvedbo projekta MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR (v nadaljevanju PROMOTOR), smo opredelili projektne naloge:

1) Opredeljeno tržno območje ponudbe je celotno svetovno tržišče;

>2) Prodajna cena posameznega ELEKTRIČNEGA VOZILA MISTER DŽIRLO PROMO mora biti najnižja na opredeljenem tržnem območju;
3) Garancija in kvaliteta mora biti nadkonkurenčna;
4) Storitve (ki so praktično nepotrebne) mora biti na voljo in kakovostno na celotnem območju, kjer so uporabniki teh vozil. To velja tudi za rezervne dele.
Za izpolnitev teh projektnih nalog smo morali izpolniti določene pogoje. To so:
1) Oblikovati mrežo poslovnih partnerjev, ki so sposobni izdelati naročene količine izdelkov zahtevane kakovosti in v zadanih rokih;
2) Za ceno ponujenega MISTER DZIRLO PROMO Da bi bila ELEKTRIČNA VOZILA najbolj konkurenčna (najnižja), je morala biti minimalna količina 1.000.000 (milijon) enot, skupaj za vse ponujene modele. Ti modeli so izdelani in dobavljeni v več kontingentih;
3) Ta količina je med drugim omogočila najnižjo ceno, saj po poslovni filozofiji MISTER DZIRLA električno vozilo ni luksuz! Potreben je kot hrana! Najnovejša raziskava v Angliji kaže upad prodaje električnih vozil, kar 47 % pa zaradi visokih cen! Pri teh cenah na svetovnem trgu se časovna in funkcionalna amortizacija el. vozila so NEDOBIČNA (glej knjigo g. Ishak Dzirlo, univ. dipl. ec. AMORTIZACIJA KOT FAKTOR RAZŠIRJENE REPRODUKCIJE, izdaja FEB 1977).
4) Bančni sistem mora biti le nujen kanal za prenos denarja (pretočni kotel ), ne financer projekta MEDNARODNEGA HOLDINGA MISTER DZIRLA, ki v svoji dolgi zgodovini ni NIKOLI koristil kredita!
Ker je bil bančni kapital izločen, je posledica celo 37,4% NIŽJA CENA, saj PONUDBA ne rabi plačati cene bančnega kapitala! Zakaj?
Obstajajo 3 razlogi: 1. Ni banke, ki bi lahko kreditirala projekt takšne količine in obsega, zato potrebujemo več bank!
2. Bančne garancije so tako velike, da so popolnoma nerentabilne (stara otrcana zgodba o hipoteki v razmerju 5:1);
3. Obresti in zaloge tako rekoč žrejo dobiček
Kdo torej financira izvedbo projekta MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR?

No, stranka je zelo zadovoljna. Zakaj?

No, proces je izjemno transparenten, saj z uporabo poslovne filozofije MISTER DZIRLA PONUDNIK to omogoča!
Nič ni skritega, vse je na voljo strankam in interesentom (prosilcem). )!
Pravila komunikacije med PONUDBO in vami kot potencialnim kupcem izhajajo iz zastavljenih projektnih nalog.
Poslovna filozofija MISTER DZIRLA je torej zelo preprosta: bolje je ponuditi najnižje cene izdelkov in storitev ter imeti stalno in neustavljivo rast tržnega deleža (rast prodaje), kot imeti izdelke na zalogi. Zato se MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIČNA VOZILA izdelujejo samo za ZNANEGA KUPCA (predprodaja)!
Zato lahko z velikim veseljem trdimo: ČE NA CELEM SVETU NAJDETE ELEKTRIČNO VOZILO S PODOBNIMI ZMOGLJIVOSTI IN NIŽJO CENO - RAZLIKO V CENI BOMO VRNILI! Nihče se še ni odzval - še vedno čakamo!
Formula je torej:
1) VELIKE SERIJE;
2) IZLOČITEV BANČNEGA KAPITALA;
3) IZLOČITEV ZALOG
POSLEDICA?
NAJNIŽJA CENA = NAJVEČJE POVPRAŠEVANJE
Dokaz: prvi kontingent 4000 vozil je že skoraj zapolnjen s prijavami.
(Opomba: za drugi kontingent bomo objavili začetek sprejema prijav z opredeljenimi pogoji)!
Ali je ta poslovna filozofija pametna, presodite sami!
To je poslovna filozofija MISTER DZIRLO: MISTER DZIRLO je vedno na MISIJI VAROVATI INTERESE STRANK! Kupec izgubi bančne obresti v času nakupa svojega ELEKTRIČNEGA VOZILA MISTER DZIRLO! PRI NAKUPU ELEKTRIČNEGA VOZILA - PRIHRANITE!!!
Tista skupina interesentov, ki je iz kategorije PROSILCEV (ZAINTERESIRANIH) pridobila status kupca (izvedla plačilo ali začela plačevati obroke SAMOPOSOJILA, medtem ko čaka na dostava njihovega plačanega modela ne izgubi ničesar!
Zakaj? Denar, ki so ga plačali za vozilo, ima enak status kot prihranek, v tem času pa PONUDBA obračunava bančne obresti, ki jim jih izplača preko znižanih računov vozila ob njegovi izročitvi!
Ta privilegij za stranke je prisoten prvič na svetu! Mister Dzirlo premika meje poslovanja, saj se s tem stranka prelevi v poslovnega partnerja! Gre torej za popolnoma nov revolucionaren odnos KUPEC - PRODAJALEC. Kaj je rekel pesnik: ... kolikor se spomnim iz minulih dni, ena roža raste v gori. Tista roža uspeva povsod in se imenuje .... PREOBRAT! Zakaj preobrat? Bolje investirati v stranko, saj ta stranka prinese tri nove stranke! Je to ok!?
Opomba: citati pesnikov so plemenita SUHA PONUDBA! Konec koncev, TESLA ne bi bila TESLA, če ne bi bilo GETEO-a!
To velja tudi za tiste kupce, ki so se odločili za samofinanciranje!
Torej, ko plačujete na obroke - PRIHRANITE!
Poslovna filozofija MISTER DZIRLA ni fascinirati kupcev z veličastnimi zgradbami, marmornimi stebri, pozlačenimi pulti...Gre za zunanji sijaj, kar pa ne pomeni, da za take ne velja pravilo: ZUNAJ JADAC, ZNOTRAJ GLADKO! Veliko takšnih podjetij smo pozdravili, še hitreje pa jih pospremili!
Mi smo tisti, ki s svojo poslovno ideologijo dobimo vsakega normalnega človeka kot oporo in zaveznika pri realizaciji projekta! Zakaj!?
Minili so časi navduševanja strank z vizualnimi učinki, zdaj je čas uspešnih poslovnih ideologij! Teleportirane informacije po zaslugi interneta spremenijo vse – vzpostavijo se nova pravila, saj hkrati VSI VEDO VSE!
No, tukaj smo številka 1 na svetu! Zato imamo stalno rast naše planetarne družine MISTER DZIRLO (NAJHITREJE rastoča družina na svetu)!

NISMO SKUPINA - MI SMO DRUŽINA - Naš kupec ni oseba, ki daje denar za nakup nekaj iz ponudbe, je oseba, ki je naš stalni poslovni partner in član naše družine, saj deli isto poslovno ideologijo!

 

NAKUPNI POSTOPEK MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIČNI AVTO

Vsi zainteresirani prejemniki informacij o Mister Dzirlo promo električnem avtomobilu so razdeljeni v dve skupini: A) PRIJAVLJENI (ZAINTERESIRANI); na obroke, če se samokreditira).

PRIJAVITELJ so vsi, ki so zahtevali in prejeli PONUDBO, študirali. je izbral izdelek in podpisal dobavno pogodbo.vloga je sprejeta, to pomeni, da je njegov izbrani model vključen v proizvodni proces, zagotovljen transport v kontingentu in določen rok dobave, potem PONUDBA daje soglasje k VLOGA za plačilo. Pooblastilo za plačilo velja 3 dni od dneva odobritve. V primeru zamude tega roka PONUDNIK prenese pravico do plačila na naslednjega VLOGA.

Z upoštevanjem tega postopka se izogne ​​morebitnim nesporazumom. Res je, da so postopki na prvi pogled malo zapleteni, ampak kar je rekel gospod Dzirlo ... posel uspe, ko je na začetku veliko težav, ker je to zagotovilo, da jih na koncu ne bo, ne drugo naokoli!

UVELJAVLJANJE PRAVICE DO SUBVENCIJ

MEDNARODNI HOLDING GOSPOD DZIRLO ODSTOPA PRAVICO DO SUBVENCIJ V KORIST KUPCA.
Subvencijske pravice uveljavljajo vse pravne in fizične osebe v EU. Če ste torej kupec iz države članice EU, ste upravičeni do subvencije v višini 100% vrednosti subvencije, saj PONUDBA TE PRAVICE ODSTOPI KUPCU.

V BiH je drugače:

Če ste registrirani v entiteti RS, svojih pravic ne uveljavljate, ker vam jih vlada entitete ne podeljuje.
Če ste registrirani v Zvezi, ste upravičeni do subvencije, če ste fizična oseba in to v 100% višini, saj PONUDBA TE PRAVICE ODSTOPI KUPCU.

DOBAVA ELEKTRIČNIH VOZIL PO ŽELJI KUPCA


Številni ZAINTERESIRANI si želijo električno vozilo po lastni izbiri! Želijo si vozilo z večjim dosegom, večjimi hitrostmi itd. Veliko zainteresiranih nam pošlje fotografijo ali video! Vsako vozilo lahko dobavimo pod najugodnejšimi pogoji na svetu!
ČE BOSTE ZA TO ISTO VOZILO DOBILI UGODNEJŠO PONUDBO OD NAŠE, Z NIŽJO CENO, BOMO RAZLIKO V CENI VRNILI!!!!

KAJ JE VKLJUČENO V PRODAJNO CENO VOZILA


Imamo veliko vprašanj o tem, kaj je vključeno v ceno vozila? Prodajna cena vozila vključuje:

1) Proizvodno ceno vozila;
2) Stroške prevoza;
3) Morebitne stroške carine;
4) DDV, DDV, DDH, AFA.... (gre za davke na dodano vrednost, odstotki in nazivi so različni od države do države);
5) Stroški homologacije;
6) Stroški špediterske storitve:
7) Stroški prve storitve.

GARANCIJE


Garancija za MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIČNA VOZILA je 3 leta in 100.000 funkcionalnih kilometrov!


STORITVE


Vsak kupec našega vozila ob prevzemu vozila postane lastnik knjižice v kateri so navedeni vsi pooblaščeni servisi ter seznam lokacij bencinskih črpalk!

Opomba: Ta ponudba velja za prvi kontingent. V kolikor ponudba ni sprejeta v 10 dneh po prejemu, njena veljavnost preneha, saj prejemnik ponudbe odstopi od nakupa in odstopi svoje mesto naslednjemu INTERESITU iz čakalne vrste. To je nujno, saj sistem prodaje temelji na izdelavi vozil za ZNANEGA KUPCA.

SPECIALNA VOZILA


Na VAŠO željo dostavimo tudi specialna električna vozila za invalide, zdravstvene domove, pošte, vozila za dostavo itd.
Običajno odkupujemo vozila pod najugodnejšimi pogoji, poleg našega starega pravila: VI IMATE BOLJŠO PONUDBO (ki ni lažna) RAZLIKO V CENI VRAČAMO!SAMOIZPOSOILNA


V kolikor želite dostavo vozila z obročnim plačilom, imamo možnost, da vam ponudimo SAMOPOSOJILO!
Princip je preprost:
1) Višino in število obrokov določite sami;
2) Po plačilu zadnjega obroka dostavimo zahtevano vozilo ;
3) Na vsak plačan obrok plačamo bančne obresti, katerih vrednost odštejemo od vrednosti računa.
Vsem tistim zainteresiranim za tovrstni nakup vozila, na njihovo željo pošljemo pogodbo o SAMOKREDITIRU.
(Ta prodajni sistem je zaščiten kot intelektualna lastnina G. DZIRLA in vsako kopiranje le-tega v celoti ali po delih je kaznivo.

 

ZAKLJUČEKITINERARIJ (ZAPOREDJE POTEZOV) ZA NABAVO
MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIČNI AVTO:

1) POŠILJANJE POVPRAŠEVANJA ZA PREJEM PONUDBE (povpraševanje po ponudbi kot tudi dopisovanje je možno le preko elektronskega naslova infodzirlo@gmail.com
2) PREUČITE PONUDBO IN VPRAŠAJTE ZA MOREBITNA POJASNILA ZA NEJASNICE
3) SKLENITE POGODBO
4) PO ODOBRITVI PLAČILA IZVEDITE PLAČILO
5) SLEDITE FAZAM IZDELAVE IN DOBAVE VAŠEGA VOZILA
6) BODITE V STALNEM STIKU Z PONUDBA
7) PREVZEM VOZILA NA DOGOVORJENI DESTINACIJI