PRAVILA NAGRADNEGA SISTEMA DZIRLOVANJE

ČLAN 1

DŽIRLOVANJE je postopek podeljevanja nagrad, ki je intelektualna lastnina holdinga Mister Džirla in odobren s strani pristojnih institucij Evropske unije. Pravila JIRLOVANJE so enaka v vseh državah članicah. Nagradna igra je namenjena kupcem izdelkov Mister Žirla, ki so naročene izdelke prejeli in plačali po predračunu, ter tistim, ki svojo voljo za sodelovanje v sistemu nagrajevanja izrazijo na druge načine, koraki pa so opisani v 4. členu ta pravilnik.

ČLAN 2

Sistem DŽIRLOVANJE je oblika nagradne igre v izdelkih družbe Mister Džirla holding, v nadaljevanju Organizator. Nagradni sklad lahko vsebuje tudi druge izdelke, če tako določi organizator. Namen nagradne igre je promocija podjetja in izdelkov Organizatorja.

ČLAN 3

Pravico do sodelovanja v nagradni igri imajo vse polnoletne fizične osebe, razen zaposlenih pri Organizatorju, drugih pravnih osebah, ki sodelujejo pri organizaciji te nagradne igre, ter člani ožje družine teh oseb, starši, otroci in zakonci.

ČLAN 4 – pravila sodelovanja

Svako fizičko lice koje izvrši kupovinu nekog od proizvoda koje prodaje Organizator u minimalnom iznosu od 5 eura, postaje vlasnik JEDNOG NAGRADNOG kupona, koji se automatski dodjeljuje. Na svakih 5 eura preuzetih proizvoda dodjeljuje se automatski još jedan kupon. ALI, ukoliko kupac kupi npr. 6 kutija čaja ČANG ŠLANG, iznos je 31.02 eura. U tom slučaju mu se ne dodjeljuje 6 kupona, nego 7.  Svakom kupcu MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR automobila se dodjeljuje 100 nagradnih kupona ! U sljedećim slučajevima, možete postati i vlasnikom jednog nagradnog POKLON kupona u vrijednosti od 5 eura:
 • Če želite, spremljajte in delite naše strani in profile na nekaterih družbenih omrežjih: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, TikTok, Youtube. Izpolnjeni morajo biti vsi 3 navedeni koraki. Pri deljenju mora biti vaša objava javna (public), vidna mora biti vsem. Izjeme so dovoljene, če zaradi nastavitev samega socialnega omrežja ni mogoče izvesti vseh 3 korakov.
 • Prijavite se po e-pošti infodzirlo@gmail.com
 • S pošiljanjem kratkih videov, v katerih delite svoje izkušnje z našimi izdelki. Sprejemamo tudi fotografije, ki prikazujejo vašo identiteto in naš izdelek, skupaj z ustreznim besedilom. Vse foto in video materiale objavljamo v naši rubriki "Uporabniške izkušnje"
 • Če nas priporočate - pošljite svojim prijateljem elektronsko sporočilo ali sporočilo na družbenih omrežjih, v katerem priporočate nas in naše izdelke. Vsak, ki pokliče in vas pokliče z imenom in priimkom ALI e-pošto, prejme en darilni bon.
 • Vsem, ki zberete najmanj 10 kuponov, pošljemo potrdilo o članstvu v Mister Džirlo PLANET DRUŽINI – najhitreje rastoči družini na svetu.
ČLAN 5
VSI lastniki kuponov so obravnavani enako in veljajo enaka pravila, ne glede na to ali so kuponi pridobljeni z nakupom izdelkov Organizatorja ali gre za darilne kupone. KUPONOV NI MOŽNO UNOVČITI!
Vsak kupon:
 • Ima natisnjeno številko in vse podatke o stranki
 • vsi kuponi gredo v boben, žrebanje pa poteka ročno
 • pravilnost žrebanja beleži video posnetek v ENEM SLIKU, zaradi zagotavljanja regularnosti žrebanja in takojšnjega poznavanja dobitnika nagrade
 • vsi nagradni kuponi, ki niso izžrebani v enem žrebanju, gredo v naslednji krog
 • nagradni sklad in termin žrebanja sta prilagodljiva in se določata za vsako serijo nagrad posebej, vse stranke pa so o nagradah in terminih žrebanja pravočasno obveščene na svoj elektronski naslov in preko družbenih omrežij.
 • vsi kuponi so arhivirani in na voljo za nadzor tako inšpekcijskim organom kot tudi vsem drugim posameznikom.
ČLAN 6
Organizatori zadržavaju pravo veri­kacije dobitnika i realizacije nagrada, o čemu će svi učesnici biti blagovremeno i na odgovarajući način obaviješteni. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan priložiti na uvid ličnu/osobnu kartu ili drugi identi­kacioni dokument te potpisati izjavu o prihvatanju nagrade. Svi učesnici saglasni su s pravilima nagradne igre. Učesnici svojim učešćem u nagradnoj igri neopozivo prihvaćaju da je Organizator bez ikakve naknade ovlašten bez vremenskih i teritorijalnih ograničenja koristiti u reklamne svrhe njihovu fotografi­ju, ime i prezime, adresu i ostale podatke vezane uz učesnika.

ČLAN 7

Mladoletnim osebam sodelovanje v sistemu nagrajevanja DŽIRLOVANje ni dovoljeno.

ČLAN 8

Organizator ravna v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in osebne podatke udeležencev nagradne igre uporablja izključno za namene izpolnjevanja obveznosti iz Pravil nagradne igre in jih v druge namene ne bo uporabljal.

ČLAN 9

Nosilac žrijebanja je poduzeće MISTER DZIRLO S.R.O; IC: 25713451; CHARKOVSKA 327/7, PRAHA VRSOVICE (PRAHA 10) 101 OO ČEŠKA REPUBLIKA.

MEDNARODNI HOLDING DRUŽBA MISTER DŽIRLA

DELI S PRIJATELJI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email