PRIPOROČITE SE IN ZASLUŽITE

DOBRODOŠLI V DRUŽINI MISTER DZIRLO PLANET!!!
BODITE DEL MEDNARODNEGA HOLDINGA MISTER DZIRLO!!!

KAKŠNO DELO VAM PONUJAMO?

PRODAJA ELEKTRIČNIH AVTOMOBILOV

ZA ZAČETEK PRODAJE ELEKTRIČNIH VOZIL MISTER DZIRLO PROMO IN DRUGIH NAŠIH IZDELKOV!

KATERE MODELE LAHKO PRODAM?

VSI MODELI V PONUDBI NA SPLETNEM PORTALU!

V KATERE DRŽAVE LAHKO PRODAJAM?

V VSE DRŽAVE SVETA!

KAKO PRODAM?

ENOSTAVNO! NADALJUJTE BRANJE IN IZVEDITE VSE POTREBNE PODROBNOSTI.

TUKAJ MORATE NAREDITI

1) DELITE informacije o izdelkih Mister Dzirlo na družbenih omrežjih. Delež najdete na dnu strani za vsak izdelek, kot tudi za to stran.

2) PRIJAVITE SE V MISTER DZIRLO PLANET FAMILY s prijavo na e-mail infodzirlo@gmail.com. Vaša prijava naj vsebuje: Ime in priimek, e-mail in unikatno geslo, ki ga ustvarite sami kot kombinacijo 5 znakov (črke in številke). Na primer 2d3c4. Če nimate svojega e-maila, lahko svojo prijavo pošljete tudi na našo telefonsko številko 091 971 6400 preko SMS-a , Viber ali WhatsApp. SHRANI geslo, saj ti omogoča zaslužek!

3) Oseba, ki je prejela vaše sporočilo, si ogledala ponudbo na našem spletnem portalu in se odločila ter z vnosom gesla, ki ste mu ga dali, rezervirala vozilo, je VAM omogočila zaslužek od 300 do 1400 €. NA EN VOZILO (odvisno od modela) in SEBI zniža ceno vozila od 750 € do 2.800 € (odvisno od modela).

4) SEVEDA mora oseba, ki je izpolnila obrazec za rezervacijo prejela znižano ceno, v za to namenjen del obrazca vpisati vaše ime in priimek ter geslo, ki ste mu ga poslali.

5) TAKOJ PO PREJEMU REZERVACIJE od osebe, ki vas je poklicala, vas bomo kontaktirali in zaključili postopek izplačila vašega zaslužka.

6) REZERVACIJE AVTOMOBILA potekajo na našem spletnem portalu, na povezavi: https://misterdzirlo.info/rezervacija-auta/ 

TABELA Z MODELI IN VAŠIM ZASLUŽKOM TER ZNESKI ZNIŽANJA PRODAJNIH CEN STRANK, KI VAS NAPOTIJO:

[wptb id=19628]

7) ČE OSEBA po vašem priporočilu naroči drug izdelek iz naše ponudbe, pridobite 10% od vrednosti naročenega in prevzetega izdelka. Ob oddaji naročila naj kupec v obrazcu »po priporočilu« navede VAŠE ime in priimek ter VAŠO kodo.

DELI S PRIJATELJI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email