PSORIJAL GEL

Učinkovita pomoč pri zmanjševanju težav, ki jih povzroča luskavica na koži. Kompleksna in zelo učinkovita formula pomaga pri hidraciji, protivnetnem delovanju, odpravljanju srbenja in bolečin, odstranjevanju lusk in epitelizaciji kože. Gel pomaga tudi pri dermatitisu, ekcemih in odpravljanju aken.

En paket vsebuje 100 ml gela.

Dolgoročni prispevek k varovanju vašega zdravja

2-3 % celotnega svetovnega prebivalstva trpi za kronično boleznijo luskavica (Psoriasis vulgaris). Obstaja veliko vrst zdravljenja, namenjenih tovrstnim težavam, ki pa večinoma temeljijo na uporabi kortikosteroidov.
Podjetje Mister Dzirlo že vrsto let uspešno prispeva k reševanju tega problema z linijo izdelkov, namenjenih zdravljenju luskavice in ekcemov na kateremkoli delu telesa.
Psorial gel ne vsebuje kortikosteroidov. Poleg luskavice je Psorijal gel učinkovit tudi pri zdravljenju ekcemov, kroničnih lišajev in seboroičnega dermatitisa.

LUSKAVICA

Ta gel pomaga pri zdravljenju luskavice in ekcema na kateremkoli delu telesa.

LUŠČENJE KOŽE

Je izjemno učinkovit pri blaženju prekomernega luščenja kože na prizadetih predelih.

DRUGE BOLEZNI

Zelo učinkovito pomaga pri kroničnem lichen planusu, seboroičnem dermatitisu lasišča, dermatozah z moteno kemotolizacijo in srbečico.

VAŠA JETRA SO VARNA

IZDELKI MISTER DZIRLA NE VSEBUJEJO SESTAVIN ŽIVALSKEGA IZVORA. SESTAVA JE 100% RASTLINSKEGA IZVORA, KAR GARANTIRAJO DVA CERTIFIKATA:

KRAUSS I HALAL !

POREKLO VSEH SESTAVIN JE VRHUNSKE SVETOVNE KAKOVOSTI

DOSTAVLJAMO V VSE DRŽAVE SVETA

DELI S PRIJATELJI

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

NAROČITE

CENIK:

1 PAKET: 15,30 € + PTT

2 IN VEČ PAKIRANJE: 10 € / PAKIRANJE + PTT

DOSTAVLJAMO PO POŠTI - PLAČILO PO POVEŠČINI!

TELEFON:

091 971 6400

Viber | WhatsApp