MISIJA OSTVARENJA VAŠE SLOBODE

PJEVAMO ČOVJEKU ZA VOLANOM, IDEALNOJ OSOVINI CIJELE ZEMLJE DOK ONA JURI SVOJOM ORBITOM !
KRETANJE=SLOBODA
NAJJEFTINIJA SLOBODA NA SVIJETU !

MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR

Пусти видео запис

DO SADA
77000
PRIJAVA ZA KUPOVINU

MISTER DZIRLO CITY MINI CAR

Mister Dzirlo city mini car je najprodavanije električno vozilo za gradsku vožnju na svijetu. Ima domet od 80 do 130 km i postiže brzinu do 45 km/h.
Пусти видео запис

VLADARICA (VLATKA)

Konačno kralj je pao! U ponudi je električno vozilo sa najdužim dosegom na svijetu – 870 km ! Na poklon mobilna punionica za gepeka !!! Povećajte doseg za dodatnih 130 km! Znači ukupan doseg 1000 km !!! Ovaj model skinuo je Teslu sa trona. Na prijestolje je krunisana nova vladarica od milja nazvana VLATKA. Vlatka vlada suvereno, bez konkurencije. Vlatka doseže najduže, sa najsavršenijim i najbogatijim tehničkim performansama na svijetu!!! Svrgnula je kralja! Sve kraljice i carice joj se klanjaju, jer ona je nova vladarica. Vlatka suvereno vlada među električnim vozilima! Do sada preko 60 000 rezervacija! Mister Dzirlo je dobio pravo prodaje ovog modela (tvornička oznaka ZEEKR 007).

MISTER DZIRLO LS6 CAR

Mister Dzirlo LS6 električni automobil inkorporira gotovo sve ono što današnja tehnologija pruža. Spajajući virtualnu i pravu stvarnost, pruža Vam sasvim novi osjećaj vožnje i čini upravljanje automobilom zabavnijim nego ikada prije.
Automobil LS6 nudimo u 4 paketa opreme, sa impresivnim performansama u svakom od njih. Brzina od 200 pa do 250 km/h i domet od 560 pa do 760 km sa jednim punjenjem baterije samo su neke od karakteristika koje krase LS6.

MISTER DZIRLO MINI DE LUX ELEKTRIČNI AUTOMOBIL

Mister Dzirlo MINI DE LUX električni automobil je pravo rješenje za vas ukoliko ste u potrazi za savršenim načinom prijevoza koji je siguran, brz, ekonomičan i učinkovit. Mini de lux je bogato opremljen mali automobil koji ćete sa zadovoljstvom voziti kroz gradske gužve. Namijenjen je svima koji imaju potrebu za svakodnevnim putovanjem na manje udaljenosti, do 50 km sa jednim punjenjem.

MISTER DZIRLO BOMA ELEKTRIČNI AUTOMOBIL

Mister Dzirlo BOMA električni automobil odlikuju bolje performanse i povećan maksimalni doseg uz zadržavanje malih dimenzija i ukupne težine automobila. Ima domet od 80 do 140 km i postiže brzinu do 45 do 60 km/h, u zavisnosti od odabranog modela i paketa opreme.
Budite šampion manevriranja u gradskoj vrevi, dok je vožnja BOMA električnog automobila vožnja bez stresa.
mister dzirlo
Play Video about mister dzirlo

MODEL M7

8 VERZIJA

MODEL M7 je dio ponude iz kontingenta br.2 (9000 vozila). Pregršt tehnoloških rješenja, električni pogon uz potporu solarnih panela omogućava veliki domet od preko 300 km i dostizanje POTPUNE slobode kretanja. 36 aktivnih i pasivnih sigurnosnih sistema pobrinut će se za vrhunski osjećaj sigurnosti dok putujete prema Vašem cilju !
U ponudi je osam različitih verzija, od osnovne verzije koja nudi domet od 100 km i brzinu kretanja od 50 km/h pa sve do jačih verzija sa brzinom od 100 km/h i dometom do 400 km…
Пусти видео запис

MODEL M8

5 VERZIJA

MODEL M8 je dio ponude iz kontingenta br.2 (9000 vozila). Ovo je PREMIUM limuzina namijenjena svima koji žele više prostora u unutrašnjosti. M8 je dizajniran posebno za porodična putovanja na kraće i umjereno duge udaljenosti. Pregršt tehnoloških rješenja, električni pogon uz potporu solarnih panela omogućava veliki domet od preko 400 km i dostizanje POTPUNE slobode kretanja. 36 aktivnih i pasivnih sigurnosnih sistema pobrinut će se za vrhunski osjećaj sigurnosti dok putujete prema Vašem cilju !
U ponudi je 5 različitih verzija, od osnovne verzije koja nudi domet od 100 km i brzinu kretanja od 60 km/h pa sve do jačih verzija sa brzinom od 100 km/h i dometom do 500 km…
Пусти видео запис

MODEL MINI

MODEL MINI je dio ponude iz kontingenta br.2 (9000 vozila). Ovaj model je namijenjen svima koji svakodnevno prelaze manje udaljenosti. Sa MINIJEM stanite u kraj mukama oko gužvi u saobraćaju, pronalaska parkinga i drugim sličnim problemima. MINI postiže brzinu od 40 km/h i ima domet od 40-60 km…
Пусти видео запис

MODEL PRESTIŽ

Za naše zahtjevnije kupce pripremili smo PRESTIŽ ponudu. Ovaj automobil nudi komfor, slobodu i još veći domet. Izuzetne ekološke performanse, novo iskustvo vožnje i pregršt opreme pružit će vam istinski osjećaj SLOBODE. PRESTIŽ postiže brzinu do 100 km/h i ima domet od 120 do 170 km.
mister dzirlo
Пусти видео запис

MODEL A380 TRICIKL

Privucite mnoštvo znatiželjnih pogleda sa triciklom A380. Ovaj model postiže brzine od 25 km/h do 45 km/h i može povesti 2 osobe.
mister dzirlo
Пусти видео запис

MODEL A520

Ovaj model može povesti 3 osobe. Postiže brzinu od 25 km/h pa do 45 km/h. Ima domet od 100 km.
mister dzirlo
Пусти видео запис

MODEL D2S

Ovaj model postiže veće brzine, od 85 pa do 105 km/h i ima domet od 150 do 250 km. Može povesti 4 osobe.

MODEL ZLH pick-up

Pick-up kombi namijenjen za prevoz tereta i robe. Može postići brzinu od 76 km/h i ima domet od 150 km. Savladava uspone i do 20% i može povući 300 kg tereta.

MODEL ZQR

Još jedan model vrhunskih performansi i cijene. U zavisnosti od paketa opreme, postiže brzinu od 45 do 78 km/h i ima domet od 80 pa do 140 km.

MODEL KOMI

Komi je pravi mali gepard koji će Vas do cilja dovesti u tren oka. U zavisnosti od paketa opreme, KOMI ima domet od 160 pa sve do 320 km. Postiže brzinu od 120 km/h. Može povesti 4 osobe.
Пусти видео запис

MODEL EV

Mister Dzirlo promo electric car model EV je iz kontigenta br.2 (9000 vozila). Radi se o specijalnom vozilu za invalidne osobe koje koriste invalidska kolica. EV ima domet od 65-70 KM i postiže brzinu od 35 km/h. ZA MISTER DZIRLO HELP CAR NIJE POTREBNA VOZAČKA DOZVOLA, JER IMA TRETMAN SCOOTERA
mister dzirlo maxi car

MISTER DZIRLO MAXI CAR

Mister Dzirlo MAXI CAR za maksimalne zahtjeve! Ovaj SUV ljepotan pobrinut će se da svako vaše putovanje bude kao iz snova. Uživat ćete u mnoštvu opreme i luksuzu koji ovaj automobil nudi, a njegovi sustavi aktivne sigurnosti omogućavaju maksimalno sigurno putovanje.
Mister Dzirlo maxi car može postići brzinu od 150 km/h a zahvaljujući svojoj bateriji kapaciteta 72 kWh ima domet od 520 km.

MISTER DZIRLO KIKI CAR

Mister Dzirlo KIKI CAR je električni tricikl zatvorenog tipa. Stabilan i pouzdan zahvaljujući ojačanoj strukturi karoserije.
Mister Dzirlo KIKI car može postići brzinu od 23 km/h i ima domet od 50 km.

MISTER DZIRLO LILI CAR

Mister Dzirlo LILI CAR je električni tricikl zatvorenog tipa. Stabilan i pouzdan zahvaljujući ojačanoj strukturi karoserije. Izuzetno je udoban za vožnju, čemu doprinose dvosmjerni hidraulički amortizeri i sjajno urađena unutrašnjost od premium materijala.
Mister Dzirlo LILI car ima domet od 70 do 90 km.

ISTINSKI OSJEĆAJ SLOBODE

Pogledajte video ilustraciju projekta MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

Nudimo najpovoljnije samokreditiranje za vozila MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

bez žiranata | bez depozita | bez bankarskih garancija | bez kamata !!!

Dok kupujete MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR - VI ŠTEDITE!!!
Na svaku uplaćenu ratu ostvarujete bankarsku kamatu za čiju vrijednost se umanjuje iznos Vaše fakture !! Ako možete da kupite nova vozila sličnih performansi za manje novca-vraćamo razliku u cijeni !

MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR SE ISPORUČUJU U SVE ZEMLJE EU I ZEMLJE BALKANA !!!

Projekat Mister Džirlo promo electric car realizira internacionalni holding kompanija Mister Džirla (29 privrednih subjekata)

PODIJELITE S VAŠIM PRIJATELJIMA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email