DO SADA
29000
PRIJAVA ZA KUPOVINU

mister dzirlo
Play Video about mister dzirlo

MODEL M7

8 VERZIJA

MODEL M7 je dio ponude iz kontingenta br.2 (9000 vozila). Pregršt tehnoloških rješenja, električni pogon uz potporu solarnih panela omogućava veliki domet od preko 300 km i dostizanje POTPUNE slobode kretanja. 36 aktivnih i pasivnih sigurnosnih sistema pobrinut će se za vrhunski osjećaj sigurnosti dok putujete prema Vašem cilju !
U ponudi je osam različitih verzija, od osnovne verzije koja nudi domet od 100 km i brzinu kretanja od 50 km/h pa sve do jačih verzija sa brzinom od 100 km/h i dometom do 400 km…
Пусти видео запис

MODEL M8

5 VERZIJA

MODEL M8 je dio ponude iz kontingenta br.2 (9000 vozila). Ovo je PREMIUM limuzina namijenjena svima koji žele više prostora u unutrašnjosti. M8 je dizajniran posebno za porodična putovanja na kraće i umjereno duge udaljenosti. Pregršt tehnoloških rješenja, električni pogon uz potporu solarnih panela omogućava veliki domet od preko 400 km i dostizanje POTPUNE slobode kretanja. 36 aktivnih i pasivnih sigurnosnih sistema pobrinut će se za vrhunski osjećaj sigurnosti dok putujete prema Vašem cilju !
U ponudi je 5 različitih verzija, od osnovne verzije koja nudi domet od 100 km i brzinu kretanja od 60 km/h pa sve do jačih verzija sa brzinom od 100 km/h i dometom do 500 km…
Пусти видео запис

MODEL MINI

MODEL MINI je dio ponude iz kontingenta br.2 (9000 vozila). Ovaj model je namijenjen svima koji svakodnevno prelaze manje udaljenosti. Sa MINIJEM stanite u kraj mukama oko gužvi u saobraćaju, pronalaska parkinga i drugim sličnim problemima. MINI postiže brzinu od 40 km/h i ima domet od 40-60 km…
Пусти видео запис

MODEL PRESTIŽ

Za naše zahtjevnije kupce pripremili smo PRESTIŽ ponudu. Ovaj automobil nudi komfor, slobodu i još veći domet. Izuzetne ekološke performanse, novo iskustvo vožnje i pregršt opreme pružit će vam istinski osjećaj SLOBODE. PRESTIŽ postiže brzinu do 100 km/h i ima domet od 120 do 170 km.
mister dzirlo
Пусти видео запис

MODEL A380 TRICIKL

Privucite mnoštvo znatiželjnih pogleda sa triciklom A380. Ovaj model postiže brzine od 25 km/h do 45 km/h i može povesti 2 osobe.
mister dzirlo
Пусти видео запис

MODEL A520

Ovaj model može povesti 3 osobe. Postiže brzinu od 25 km/h pa do 45 km/h. Ima domet od 100 km.
mister dzirlo
Пусти видео запис

MODEL D2S

Ovaj model postiže veće brzine, od 85 pa do 105 km/h i ima domet od 150 do 250 km. Može povesti 4 osobe.

MODEL ZLH pick-up

Pick-up kombi namijenjen za prevoz tereta i robe. Može postići brzinu od 76 km/h i ima domet od 150 km. Savladava uspone i do 20% i može povući 300 kg tereta.

MODEL ZQR

Još jedan model vrhunskih performansi i cijene. U zavisnosti od paketa opreme, postiže brzinu od 45 do 78 km/h i ima domet od 80 pa do 140 km.

MODEL KOMI

Komi je pravi mali gepard koji će Vas do cilja dovesti u tren oka. U zavisnosti od paketa opreme, KOMI ima domet od 160 pa sve do 320 km. Postiže brzinu od 120 km/h. Može povesti 4 osobe.
Пусти видео запис

MODEL EV

Mister Dzirlo promo electric car model EV je iz kontigenta br.2 (9000 vozila). Radi se o specijalnom vozilu za invalidne osobe koje koriste invalidska kolica. EV ima domet od 65-70 KM i postiže brzinu od 35 km/h. ZA MISTER DZIRLO HELP CAR NIJE POTREBNA VOZAČKA DOZVOLA, JER IMA TRETMAN SCOOTERA

MISTER DZIRLO CITY MINI CAR

Mister Dzirlo city mini car je najprodavanije električno vozilo za gradsku vožnju na svijetu. Ima domet od 80 do 130 km i postiže brzinu do 45 km/h.
mister dzirlo maxi car

MISTER DZIRLO MAXI CAR

Mister Dzirlo MAXI CAR za maksimalne zahtjeve! Ovaj SUV ljepotan pobrinut će se da svako vaše putovanje bude kao iz snova. Uživat ćete u mnoštvu opreme i luksuzu koji ovaj automobil nudi, a njegovi sustavi aktivne sigurnosti omogućavaju maksimalno sigurno putovanje.
Mister Dzirlo maxi car može postići brzinu od 150 km/h a zahvaljujući svojoj bateriji kapaciteta 72 kWh ima domet od 520 km.

ISTINSKI OSJEĆAJ SLOBODE

Pogledajte video ilustraciju projekta MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

Nudimo najpovoljnije samokreditiranje za vozila MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

bez žiranata | bez depozita | bez bankarskih garancija | bez kamata !!!

Dok kupujete MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR - VI ŠTEDITE!!!
Na svaku uplaćenu ratu ostvarujete bankarsku kamatu za čiju vrijednost se umanjuje iznos Vaše fakture !! Ako možete da kupite nova vozila sličnih performansi za manje novca-vraćamo razliku u cijeni !

MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR SE ISPORUČUJU U SVE ZEMLJE EU I ZEMLJE BALKANA !!!

Projekat Mister Džirlo promo electric car realizira internacionalni holding kompanija Mister Džirla (29 privrednih subjekata)

PODIJELITE S VAŠIM PRIJATELJIMA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email