Mobilna stanica za punjenje ZENDURE SBV4600

Mobilna stanica za punjenje ZENDURE SBV4600 je generator ogromnog kapaciteta, može se proširiti s 4,6 kWh-46KWh s dodatnim baterijama. Što je dovoljno energije za napajanje tipičnog kućanstva tjedan dana ili više. Bez sumnje, ova mobilna stanica za punjenje će biti najbolji izbor za skladištenje električne energije u kućanstvu. Jednostavno zamijenite klasični generator na benzin/gorivo.

Ukoliko imate električni automobil, ova mobilna stanica je idealno rješenje za povećanje dosega Vašeg automobila.

Unatoč kapacitetu od 4 kW, brzo punjenje od 0 do 100% može se postići za samo 2 sata. Može poslužiti kao odlična zamjena za klasični generator na benzin / dizel. Unatoč velikom kapacitetu, težina je samo 55 kg. Lako se prenosi zahvaljujući ergonomskom dizajnu i kotačima na kojima je postavljena.

CIJENA: 3535 €

MODEL: ZENDURE-SBV4600;
TIP BATERIJE: SOLID STATE;
DIMENZIJE I TEŽINA: 730*320*447 mm; 55 KG;
IZLAZ: AC/DC/USB/AUTOPUNJAČ;
ULAZ: AC/AUTO/SOLARNI;
STANDARD UTIČNICE: US/UK/CN/EU;
WiFi, BLUETOOTH: DA;

KAPACITET: 4,6 KW UZ MOGUĆNOST PROŠIRENJA DO 46 KW;
ŽIVOTNI CIKLUS BATERIJE: 4000+;
VRIJEME PUNJENJA: 2 SATA;
SOLARNO PUNJENJE: DA;
RADNA TEMPERATURA: -20°C~45°C;
ZEMLJA PORIJEKLA: KINA;

Kao prijenosno napajanje od 4 kW, ZENDURE SBV4600 može se koristiti u raznim situacijama u svakodnevnom životu. Može se koristiti kao izvor napajanja kod kuće, izvor napajanja za kampiranje na otvorenom, dopunjavanje baterije automobila itd. Podržava 16 uređaja istovremeno. 

Ako punite mali automobil, tricikl, kvad i slična prevozna sredstva moguće je povećati doseg i do 100%, u zavisnosti od kapaciteta baterije.

NARUDŽBA

NAČIN PLAĆANJA: PLAĆANJE POUZEĆEM