MISTER DZIRLO J.D.O.O.
IVANA MEŠTROVIĆA 35 ZAGREB
OIB (PORESKI broj) HR12810232689
Broj računa: 1135363188;
IBAN: HR5124840081135363188;
SWIFT: RZBHHR2X; RAIFFEISEN BANK D.D.
+385 91 971 6400 (GSM | VIBER | WHATSAPP)
infodzirlo@gmail.com
www.misterdzirlo.info

VAŠA ŽIVOTNA ŠANSA - BIZNIS ZA SVE

Mnogo je na tržištu ponuda za ulaganje u raznorazne biznise. Ali, ako ste primjetili to su ponude kojima je jako teško utvrditi identitet. Znači ulažeš u NEŠTO i nekome daješ svoj novac, a ne znaš kome! Znači velike su šanse da budeš prevaren i ostaneš bez novca.
Zato sam odlučio da Vam se osobno obratim. Da znate:
1) u što ulažete i kome dajete novac;
2) zašto je to sigurno ulaganje;
3) zašto je najveća dobit od tog ulaganja;
4) kakve su garancije povrata dobiti i povrata uloženih sredstava;
5) zašto nije limitiran iznos uloga ni minimalni ni maksimalni;
6) da li je sve transparentno.

1) U ŠTO ULAŽETE
Ja sam vlasnik kompanija koje, uz proizvode za široku potrošnju, nude na svjetskom tržištu i prodaju električne automobile. Imamo najveći izbor ponuđenih modela u svijetu po najnižim cijenama (još je 153 modela u pripremi). Bez bilo kakve medijske promocije moje kompanije imaju već 77.000 prijava za kupnju tih automobila.
To znači da je tražnja dostigla već preko dvije milijarde i sto miliona eura. Normalno, svaki dan pristižu nove prijave.
To niti jedna banka ne može izfinansirati. To je nemoguće. Prvo slabo misle i drugo sporo misle. To je logično, jer su uglavnom svi zaposlenici u fitnes centrima i razvijaju mišiće, a time smanjuju moždane ćelije. To nije moguće i iz razloga sto bi učešće bankarskog kapitala podiglo cijene za 37 % ! Logično, takve visoke cijene bi blokirale prodaju ponuđenih modela.
Znači, to mogu izfinansirati obični ljudi, građani (normalno mogu i privredni subjekti-niko im ne brani) i to od domaćice do nepismenih (citiram jednu domaćicu: ja sa svojih uloženih 1000 € skratila sam mjesec za tri dana, jer mjesečno za dobijenih 30 € mogu napraviti ručak za tri dana).
Moja računica je vrlo jednostavna:
Ako u svijetu moje kompanije imaju preko 90 milijuna kupaca ČANG ŠLANGA i ako je svaki stoti kupac ulagač to je 900.000 ulagača. To je već solidna osnova da se napadne svjetsko tržište. Jel se slažemo? SLAŽEMO!

2) ZAŠTO JE TO SIGURNO ULAGANJE
Ulaganje u biznis električnih vozila je sigurno, jer ima ogroman tržišni potencijal. (preko 30.000 milijardi dolara). To je najatraktivnije legalno ulaganje , BEZ KONKURENCIJE. Jel se slažemo? SLAŽEMO!

3) ZAŠTO JE NAJVEĆA DOBIT OD TOG ULAGANJA
Jednostavno zato jer je tržište neograničeno i zato što je brz obrt uloženog novca, to jest ne stoji u bankama i kupi prašinu, već se brzo oplođava.
Novac uložen u AUTO KOJE JE UNAPRIJED PRODANO JE NAJBOLJE ULOŽEN NOVAC. Da li se slažemo? SLAŽEMO!

4) KAKVE SU GARANCIJE POVRATA ULOŽENIH SREDSTAVA
Vrlo sigurne i logične. Odgovor ćete pronaći u pravilima ulaganja. Uz nikakvu šansu da prevareni zarade! Onaj ko je prevaren za jedan euro ima šansu da dobije milion eura. Ovo je moja javna ponuda i trajno obavezujuća. Da li je ovo fer ponuda? JESTE, ZNAČI SLAŽEMO SE!

5) ZAŠTO NIJE OGRANIČEN NI MINIMALNI NI MAKSIMALNI IZNOS ULAGANJA ?
Pa to je logično. Pošto sam ja Sarajlija po mentalitetu, logika je vrlo jasna: prije ćete skupiti 300 € po jedan euro od 300 ljudi nego od jednog dobiti 300 €. Jel se slažemo? SLAŽEMO!

6) DA LI JE SVE TRANSPARENTNO
Ovaj poziv za Vas je najbolji dokaz transparentnosti, jer je javan i on je stavljen u javni prostor. Možete ga napadati, nipodaštavati, omalovažavati, ismijavati (kao nekada moje DŽIRLO DJEVOJKE – manekenke koje govore), ali ima rezultat, jer imamo ogroman broj ugovora za ulaganja, znači uspješan. U nauci koja se zove fizika dokazano je da bumbar, obzirom na performanse ne može da leti, ali ON LETI ! Jel tačno? JESTE!

ETO VIDITE, U SVEMU SE SLAŽEMO! SADA HITNO IDITE NA PREGLED PRAVILA I UGOVORA I ULAŽITE NOVAC DA BI GA UVEĆALI. Jer ovo je BIZNIS ZA SVE, JER OVO JE ŠANSA VAŠEG ŽIVOTA!!!

Pozdravlja Vas Mister Dzirlo, Vaš poslovni partner i pilot aviona koji leti, a nikada ne slijeće. Budite svojim ulogom putnik u tom avionu. Divno je letjeti !

Mag. Ishak Braco Dzirlo, univ.dipl.ek.
+385 91 971 6400 (gsm | viber | whatsapp)
infodzirlo@gmail.com
www.misterdzirlo.info

MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR

PRAVILO 1

RIZIK JE ELIMINIRAN

RIZIK ZA ULAGAČA NE POSTOJI, JER NEGATIVNI TREND NE POSTOJI! ČIM SE POJAVI PRVI POKAZATELJ NEGATIVNOG TRENDA ULAGAČ U ROKU SEDAM DANA DOBIJA CJELOKUPAN ULOŽENI IZNOS UVEĆAN ZA BANKARSKU KAMATU

PRAVILO 2

MJESEČNA DOBIT

OBRAČUN DOBITI JE NA MJESEČNOM NIVOU

PRAVILO 3

DOBIT JE GARANTIRANA

GARANTIRANA MINIMALNA MJESEČNA DOBIT JE 3% OD ULOŽENOG IZNOSA, ŠTO JE PREKO 46% GODIŠNJE. U ODNOSU NA BANKARSKU KAMATU TO JE 1200 % VIŠE

PRAVILO 4

DOBIT SE PRENOSI SVAKI MJESEC

DOBIT SE MOŽE PRENIJETI U SLJEDEĆI MJESEC KAO SASTAVNI DIO ULOGA

PRAVILO 5

ULOŽENI IZNOSI NISU OGRANIČENI

ULOŽENI IZNOS NIJE LIMITIRAN
(NITI MINIMALNI, NITI MAKSIMALNI)

PRAVILO 6

KUPAC POSTAJE ULAGAČ

SVAKI KUPAC MISTER DZIRLO PROMO ELEKTRIC CAR AUTOMATSKI POSTAJE ULAGAČ U IZNOSU OD 3% VRIJEDNOSTI KUPLJENOG VOZILA, SA POTPUNO ISTIM PRAVIMA KAO I DRUGI ULAGAČI !

OSTVARENJEM OVIH ŠEST PRAVILA JE RAZLOG ZAŠTO JE ULAGANJE U PROJEKAT MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR NAJBRŽE RASTUĆE NA SVIJETU!

ZAHTJEV ZA SLANJE UGOVORA NA PREGLED

PRIJAVA ZA TEČAJ O ULAGANJU U MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR

KOTIZACIJA (TROŠKOVI TEČAJA) PO PRIJAVI 50 € I RAČUNAJU SE KAO ULOŽENA SREDSTVA U PROJEKT MISTER DZIRLO PROMO ELECTRIC CAR.

INFORMIRAMO SVAKOG PRIJAVLJENOG NA TEČAJ O DATUMU I MJESTU ODRŽAVANJA.

PITANJA I ODGOVORI

TRANSPARENTNO – JAVNO – PROVJERLJIVO
Na pitanja odgovara vlasnik holdinga kompanija Mister Dzirla Mag. Ishak Braco Dzirlo, univ.dipl.ek

Želim da uložim 50 €. Je li to moguće?

Da to je moguće, jer minimalni iznos nije OGRANIČEN, kao ni maksimalni.

Ja želim da uložim 2500 €, a muz 5700 €. Jel možemo odvojeno uložiti?

Naravno, ali pošaljite dva računa na koji Vam šaljemo dobit.

Ja sam prodala stan u Ljubljani (Siska). Pošto sam penzionerka planirala sam iznos od prodaje stana (275 000 €) uložiti u Vaš biznis. Pokušavala sam i prije, ali Vaši saradnici su me odbili, jer nisu tada dobili odobrenje od Vas. Ja sam to pokušala kada sam gledala na nacionalki TV Slovenije Vaš intervju, jer sam bila ODUŠEVLJENA KAO I SVI SLOVENCI. Da li ja mogu PODIĆI novac nazad ako mi iznenada bude potreban?

Hvala za kompliment. Da, novac poslije slanja zahtjeva na naš mail infodzirlo@gmail.com šaljemo VAM sa realiziranom dobiti u roku 7 dana.

Uplatio sam na jednu od Vaših kompanija u sastavu Vašeg holdinga ELEKTRIČNI auto. Dok čekam isporuku koliko mi se računa dobit?

Na cjelokupni iznos Vam se dodaje zakonska bankarska kamata, a na dio od tri posto iznosa uplate se računa mjesečna dobit koja je minimalno 3% MJESEČNO. Znači ako ste platili 20 000 € na iznos od 600 € se zaračunava minimalna dobit od 3% MJESEČNO, to je 18 €, a možda i više.

Ja sam iz Australije. Ovdje je jako dosta mojih Makedonaca koji hoće da ULOŽE u Vaš projekat. Mogu li ja biti Vaš zastupnik za Australiju?

To zahtijeva poseban ugovor sa Vama. Poslat ćemo vam uvjete na Vaš mail, pa pogledajte.

Kako da uplatim iznos koji hoću da uložim?

Novac možete da platite na bankarski račun jedne od naših firmi, karticom, PayPalom, western unionom…

Da li postajem vlasnik dionica za uloženi iznos ?

Ne vi ste vlasnik uloga, a vlasnik int.holdinga sam ja. To je dobro i za Vas ulagača, jer ja donosim odluke, koje su brze, precizne, stručne i donose visoke profite. To je dobro za sve. Dioničarstvo je u svijetu u krizi, jer odluke su spore, jer postoji birokratizirana struktura, a to je posebna tema.

Ja sam vlasnik i direktor PREDUZEĆA u Sloveniji. Ako nije tajna kako je moguće davati tako visoku dobit ulagaču? Normalno i moje preduzeće će uložiti u Vaš projekat, jer znam da ste uspješni!?

Pa sve je u jednostavnosti.
Tajna je u brzini obrta kapitala. Znači, ako 100 € obogatim sa 15% svake sedmice, onda je mjesečna dobit 60% a to je znatno više od garantiranih 3%! Znači, treba imati veliku tražnju a to već imamo i sada treba ubrzati isporuku i to je to. Sve je već prodato! Zašto!? Pa zato što je cijena niža za 37% od konkurencije. Kako je to muguće!? Pogledajte klikom na link

Konačno nešto i za nas domaćice, da i mi možemo uvećavati novac. Ono sa dionicama meni je mnogo komplicirano. Ovo je prava stvar. Upravo sa susjedama pijemo kavu i dogovaramo koja će koliko da uloži. Sve je jasno.

Hvala lijepa i prijatno kafenisanje.

0
MILIJARDI EURA
POTENCIJAL TRŽIŠTA ELEKTRIČNIH VOZILA
0
PRIJAVA ZA KUPOVINU VOZILA