Mobilna stanica za punjenje ZENDURE ZDSBP2000

ZENDURE ZDSBP2000 mobilna stanica za punjenje ima kapacitet od 2 kW i može dati izlaznu snagu do 4 kW. Zahvaljujući tome, ubraja se u snažne uređaje za napajanje električnom energijom svih kućnih uređaja, malih uređaja kao i dopunjavanje baterija električnih automobila. Na malim automobilima (tricikli i kvadovi) povećajte doseg i do 100 % !

ZENDURE ZDSBP2000 je moćan i snažan uređaj koji vas neće ostaviti na cjedilu. 2000 W AC izlazne snage, maksimalno do 4000 W. Kod kuće ga možete koristiti za napajanje gotovo svih kućnih uređaja. S izlaznom snagom od 2000 W izmjenične struje i mogućnošću prenapona od 4000 W možete napajati svoju mikrovalnu pećnicu, perilicu rublja, aparat za kavu ili druge bitne ueđaje po kući.

Dopunite bateriju Vašeg električnog automobila dok ste u pokretu i tako povećajte doseg čak i do 100 % !

CIJENA: 1620 €

MODEL: ZENDURE-ZDSBP2000;
TIP BATERIJE: Li-NMC;
DIMENZIJE I TEŽINA: 446*276*352 mm; 22 KG;
IZLAZ: AC/DC/USB/AUTOPUNJAČ;
ULAZ: AC/DC/AUTO/SOLARNI;
STANDARD UTIČNICE: US/UK/CN/EU;
WiFi, GSM & GPS: DA;

KAPACITET: 2096 WH;
ŽIVOTNI CIKLUS BATERIJE: 2000+;
VRIJEME PUNJENJA: 2 SATA;
SOLARNO PUNJENJE: DA;
NIVO BUKE: DO 40 dB (tiho);
RADNA TEMPERATURA: -10°C~45°C;
ZEMLJA PORIJEKLA: KINA;

ZENDURE ZDSBP2000 ima ugrađen GPS i IoT (Internet of Things) mobilnu mrežu, sve dok imate signal mobilne mreže, možete jednostavno kontrolirati svoju mobilnu stanicu za punjenje putem aplikacije.

Najnoviji prijenosni dizajn temeljen na ergonomiji, s industrijskim kotačima, uvlačivom aluminijskom ručkom i niskim težištem, čini ovu mobilnu stanicu za punjenje jednostavnom za nošenje i premještanje.

Kao prijenosno napajanje od 2096 Wh, ZENDURE ZDSBP2000 može se koristiti u raznim situacijama u svakodnevnom životu. Može se koristiti kao izvor napajanja za hitne slučajeve prilikom iznenadnog nestanka struje kod kuće, izvor napajanja za kampiranje na otvorenom, dopunjavanje baterije automobila itd. Podržava 14 uređaja istovremeno. 

Ako punite mali automobil, tricikl, kvad i slična prevozna sredstva moguće je povećati doseg od 50 do 100%, u zavisnosti od kapaciteta baterije. Podržava punjenje svih današnjih električnih automobila.

NARUDŽBA

NAČIN PLAĆANJA: PLAĆANJE POUZEĆEM