MISTER DZIRLO MOBILNE STANICE ZA PUNJENJE

NOVO U PONUDI ! Mister Dzirlo mobilne stanice za punjenje omogućavaju Vam punu slobodu i energetsku nezavisnost, bilo da ste kod kuće ili ste na putovanju !

Povećajte doseg Vašeg električnog automobila, od nekoliko kilometara ili za čak 100% !

U ponudi su mobilne stanice od 600 W pa sve do 4,6 kW uz mogućnost proširivanja kapaciteta sa dodatnim baterijama. 

Mister Dzirlo mobilne stanice za punjenje pružaju podršku za sve potrošače električne energije.

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i pokretljivosti, možete ih prenositi bilo gdje.

600 €

ZENDURE ZDSB600M

ZENDURE ZDSB600M mobilna stanica za punjenje pruža vam užitak u kampiranju i aktivnostima na otvorenom uz ekološki prihvatljivu obnovljivu energiju. Nadalje, korištenjem 2 ulaza u isto vrijeme, može se u potpunosti napuniti za samo 4,5 sata.

 

ZENDURE ZDSB1000M

ZENDURE ZDSB1000M mobilna stanica za punjenje pruža vam užitak u kampiranju i aktivnostima na otvorenom uz ekološki prihvatljivu obnovljivu energiju. Osim toga, omogućava povećan domet Vašeg električnog automobila za nekoliko dodatnih kilometara, u zavisnosti od kapaciteta baterije automobila.

 

900 €
1445 €

ZENDURE ZDSBP1500

ZENDURE ZDSBP1500 mobilna stanica za punjenje ima kapacitet od 1,5 kW i izlaznu snagu od 2 kW. Zahvaljujući tome, ubraja se u relativno snažne uređaje za napajanje električnom energijom skoro SVIH kućnih uređaja, malih uređaja kao i dopunjavanje baterija električnih automobila. Na malim automobilima (tricikli i kvadovi) povećajte doseg i do 50 % !

 

ZENDURE ZDSBP2000

ZENDURE ZDSBP2000 mobilna stanica za punjenje ima kapacitet od 2 kW i može dati izlaznu snagu do 4 kW. Zahvaljujući tome, ubraja se u snažne uređaje za napajanje električnom energijom svih kućnih uređaja, malih uređaja kao i dopunjavanje baterija električnih automobila. Na malim automobilima (tricikli i kvadovi) povećajte doseg i do 100 % !

1620 €
1348 €

ECOLITRON ET-F2400

ECOLITRON ET-F2400 mobilna stanica za punjenje utire novi ekološki prihvatljiv put mobilnosti. Zahvaljujući ovakvim uređajima, u mogućnosti smo ponuditi veoma efikasno rješenje za dopunjavanje svih trenutno dostupnih električnih vozila (automobili, skuteri, bicikli…).

ZENDURE SBV4600

Mobilna stanica za punjenje ZENDURE SBV4600 je generator ogromnog kapaciteta, može se proširiti s 4,6 kWh-46KWh s dodatnim baterijama. Što je dovoljno energije za napajanje tipičnog kućanstva tjedan dana ili više. Bez sumnje, ova mobilna stanica za punjenje će biti najbolji izbor za skladištenje električne energije u kućanstvu. Jednostavno zamijenite klasični generator na benzin/gorivo.

Ukoliko imate električni automobil, ova mobilna stanica je idealno rješenje za povećanje dosega Vašeg automobila.

3535 €

AKO NAĐETE POVOLJNIJU PONUDU MOBILNIH STANICA ZA PUNJENJE...
VRAĆAMO RAZLIKU U CIJENI !

NAČIN PLAĆANJA: PLAĆANJE POUZEĆEM !

ROK ISPORUKE: 10-15 DANA OD DANA REZERVACIJE