Mobilna stanica za punjenje ZENDURE ZDSB600M

ZENDURE ZDSB600M mobilna stanica za punjenje pruža vam užitak u kampiranju i aktivnostima na otvorenom uz ekološki prihvatljivu obnovljivu energiju. Nadalje, korištenjem 2 ulaza u isto vrijeme, može se u potpunosti napuniti za samo 4,5 sata.

S velikim kapacitetom od 607 Wh i izmjeničnom izlaznom snagom od 1000 W, možete jednostavno napajati kućanske uređaje i istovremeno puniti male uređaje poput pametnih telefona. ZENDURE ZDSB600M je vrlo korisna mobilna stanica za punjenje u raznim situacijama kao što su iznenadni nestanci struje, duži boravak na otvorenom (kampiranje i sl).

CIJENA: 600 €

MODEL: ZENDURE-ZDSB600M;
TIP BATERIJE: litijum jonska;
DIMENZIJE I TEŽINA: 280*186*151 mm; 6.4 KG;
IZLAZ: AC/DC/USB/AUTOPUNJAČ;
ULAZ: AC/AUTO/SOLARNI/USB-C;
STANDARD UTIČNICE: US/UK/CN/EU;

KAPACITET: 600 WH;
ŽIVOTNI CIKLUS BATERIJE: 1000+;
VRIJEME PUNJENJA: 4.5 + SATI;
NIVO BUKE: DO 30 dB (ultratiho);
RADNA TEMPERATURA: -10°C~45°C;
ZEMLJA PORIJEKLA: KINA;

Mnogi prijenosni ventilatori za napajanje mogu proizvesti više od 60 dB zvuka. Serija ZENDURE ZDSB600M ima dizajn bez ventilatora, što vam omogućuje uživanje u prijenosnoj snazi bez brige o buci.

ZENDURE ZDSB600M je 62% manji od proizvoda u istom rasponu kapaciteta. Lako ga je prenositi i udobno staje u vaš automobil, ostavljajući mjesta za vaše osnovne stvari. Težina od 6 kg čini ZENDURE ZDSB600M najprenosnijim napajanjem ikada napravljenim.

ZENDURE ZDSB600M je opremljen sa 9 izlaznih portova. Izlaz izmjenične struje sinusnog vala i USB priključak s više protokola, može napajati električne uređaje i istovremeno puniti digitalne uređaje poput pametnih telefona.

ZENDURE ZDSB600M puno je manji od proizvoda u istom rasponu kapaciteta. Lako ga je nositi i udobno staje u vaš automobil, ostavljajući mjesta za vaše osnovne stvari, pogodan za kampiranje, kuhanje na otvorenom itd.

ZENDURE je prošao visoke sigurnosne standarde koje zahtijevaju proizvodi diljem svijeta. ZENDURE serija je sigurna i pouzdana, koristite je s povjerenjem.
* Budite uvjereni da su prijenosni izvori napajanja prošli sigurnosne standarde koje zahtijeva Zakon o sigurnosti električnih uređaja (PSE).

NARUDŽBA

NAČIN PLAĆANJA: PLAĆANJE POUZEĆEM