Џирло гуард

НАЈПРОДАВАН
АНТИНИКОТИНСКА ЦИГАРА
ВО СВЕТОТ

19 МИЛИОНИ КУПУВАЧИ!

КАКО ДА СЕ ПРЕСТАНЕ СО ПУШЕЊЕ?

Ако наеднаш престанеме да пушиме, ризикот од мозочен удар се зголемува за 300 проценти. Зошто?
Крвта станува потенка и циркулира побрзо, а со тоа нагло се зголемува веројатноста дека парче катран и никотин ќе се откинат во капиларите на мозокот и ќе го затнат. Што да се прави?

РЕШЕНИЕТО Е ДЖИРЛО ГАРД!

ТОА ТРАЕ ВЕЧНО

Пусницата што одвојува 87 проценти од катран и никотин, а со тоа само 13 проценти предизвикува зависност. Трае вечно. Со купување на Žirlo Guard, ги избегнувате сите дополнителни дополнителни трошоци.
Дали е ова можно?!

МОЖНО Е!

Од што се состои?

Се состои од метален дел (Џирло блокатор) и со неговото редовно одржување (миење и чистење со обична игла) постигнавме ефект на вечно траење.
Покрај блокаторот, комплетот вклучува и три шарени додатоци па дека можете да ја испушите вашата омилена цигара секогаш со друга боја.

Džirlo Guard е ефикасен за сите формати на цигари: стандарден, tac, тенок, супер тенок.

Зошто Jirlo Guard е толку ефикасен?

Jirlo Guard не е филтер. Филтерот го успорува чадот и ја задржува само тутунската прашина. Тоа значи само цврста материја. Блокаторот Jirlo го забрзува чадот (стандарден до 726 km/h, tac до 928 km/h, тенок до 1132 km/h, супертенок до 1377 km/h).
Со таа брзина во тунел долг само 1,5 mm до на дното сè тешко паѓа: сулфурна киселина, амонијак, тешки метали, арсен и 7.000 други состојки кои создаваат зависност. Погледнете го блокаторот Jirlo и видете дека се е густа течност и споредете го со филтерот во кој има пудра.

што е со аромата?

Тука е главниот адут на Girlo Guard. Аромата на цигарата е иста. Како е тоа можно? Па, „уловот“ е во должината на тунелот. Тунелот е краток, а со вдишување на чадот тунелот со турбуленциите постигнува фантастични брзини.

Добивме 4 ефекти:

ПРОВЕРКА НА ЕФИКАСНОСТА НА ГАРДОТ ДЖИРЛО

Со само една кутија цигари дневно, 365 грама катран се внесуваат во вашите бели дробови за една година. Еден од нашите клиенти, импресиониран од она што го виде со својата сопруга пушачка, го измери одвоениот катран на вага на фармацевт. Пресметал дека неговата сопруга за 10 години пушење во белите дробови ќе и навлезела неверојатни 11 килограми катран, доколку не пушела со помош на ДЖИРЛО ГУАРД! Тоа е ефектот на DŽIRLO GUARD. Со ова, господинот Жирло даде мал придонес во светската борба против штетното влијание на пушењето!

одржување на жирло чувар

Одржувањето на Đirlo Guard е едноставно:
Кога блокаторот Đirlo е полн (околу 20 цигари), тој се мие. Низ 4-те дупчиња низ отворите се провлекува обична игла и се чисти. Иглата не може да го оштети блокаторот, кој е направен од специјална легура.

19 МИЛИОНИ РЕГИСТРИРАНИ КУПУВАЧИ
MUSTIKLE DŽIRLO GUARD ЗБОРУВА ЗА КВАЛИТЕТ НА ПРОИЗВОДОТ!
ПРОЧИТАЈТЕ САМО НЕКОИ ОД НИВНИТЕ ИСКУСТВА.

СО ЦЕЛ

ЦЕНОВНИК:

2-5 СЕТИ: 7,99 € / СЕТ + ПТТ

6 И ПОВЕЌЕ комплети: 5,55 € / СЕТ + ПТТ

ПТТ – 3,99 € БЕЗ РАБОТА ОД БРОЈОТ НА НАРАЧАНИ КУТИИ

ИСПОРАЧУВАМЕ ПРЕКУ ГЛС - ПЛАЌАЊЕ НА НАПЛАТА!

СПОДЕЛИ СО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Е-пошта