Мобилна станица за полнење ZENDURE ZDSB600M

Мобилната станица за полнење ZENDURE ZDSB600M ви дава задоволство од кампување и активности на отворено со еколошки обновлива енергија. Понатаму, со користење на 2 влеза истовремено, може целосно да се наполни за само 4,5 часа.

Со голем капацитет од 607 Wh и излезна наизменична струја од 1000 W, можете лесно да напојувате апарати за домаќинство и истовремено да полните мали уреди како паметни телефони. ZENDURE ZDSB600M е многу корисна мобилна станица за полнење во различни ситуации како што се ненадејни прекини на струја, подолг престој на отворено (кампување итн.).

ЦЕНА: 600 €

МОДЕЛ: ZENDURE-ZDSB600M;
ТИП БАТЕРИЈА: литиум јон;
ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА: 280*186*151 mm; 6,4 кг;
ИЗЛЕЗ: AC/DC/USB/AUTO CHARGER;
ВЛЕЗ: AC/AUTO/Solar/USB-C;
СТАНДАРД НА ПРИКЛУЧОК: САД/Велика Британија/CN/ЕУ;

КАПАЦИТЕТ: 600 WH;
ЦИКЛУС НА БАТЕРИЈА: 1000+;
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 4,5 + ЧАСИ;
НИВО НА БУЧАВА: ДО 30 dB (ултра-тивок);
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -10°C~45°C;
ЗЕМЈА НА ПОТЕКЛО: КИНА;

Многу преносливи вентилатори за напојување можат да произведат повеќе од 60 dB звук. Серијата ZENDURE ZDSB600M има дизајн без вентилатор, што ви овозможува да уживате во преносливата моќност без да се грижите за бучавата.

ZENDURE ZDSB600M е 62% помал од производите во истиот опсег на капацитет. Лесен е за носење и удобно се вклопува во вашиот автомобил, оставајќи простор за вашите основни работи. Тежината од 6 кг го прави ZENDURE ZDSB600M најпреносливото напојување некогаш направено.

ZENDURE ZDSB600M е опремен со 9 излезни порти. Излез со наизменичен синусен бран и USB-порта со повеќе протоколи, истовремено може да напојува електрични уреди и да полни дигитални уреди како паметни телефони.

ZENDURE ZDSB600M е многу помал од производите во истиот опсег на капацитет. Лесен е за носење и удобно се вклопува во вашиот автомобил, оставајќи простор за вашите неопходни работи, погоден за кампување, готвење на отворено итн.

ZENDURE ги помина високите безбедносни стандарди што ги бараат производите ширум светот. Серијата ZENDURE е безбедна и сигурна, користете ја со доверба.
* Бидете сигурни дека преносливите напојувања ги поминале безбедносните стандарди што се бараат со Законот за безбедносни електрични апарати (PSE).

СО ЦЕЛ

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ: ПЛАЌАЊЕ СО ДЕПОЗИТ!