Мобилна станица за полнење ZENDURE ZDSB1000M

Мобилната станица за полнење ZENDURE ZDSB1000M ви дава задоволство од кампување и активности на отворено со еколошки обновлива енергија. Дополнително, овозможува зголемен досег на вашиот електричен автомобил за неколку дополнителни километри, во зависност од капацитетот на батеријата на автомобилот.

Со голем капацитет од 1016 Wh и излезна наизменична струја од 1000 W, можете лесно да напојувате апарати за домаќинство и истовремено да полните мали уреди како паметни телефони. ZENDURE ZDSB1000M овозможува и полнење на електрични автомобили, а на овој начин можете да го зголемите досегот на вашиот автомобил за неколку дополнителни километри. Тоа е многу корисна мобилна станица за полнење во различни ситуации како што се ненадејни прекини на струја, подолг престој на отворено (кампување и сл.).

ЦЕНА: 900 €

МОДЕЛ: ZENDURE-ZDSB1000M;
ТИП БАТЕРИЈА: литиум јон;
ДИМЕНЗИИ И ТЕЖИНА: 325*186*151 mm; 8.3 кг;
ИЗЛЕЗ: AC/DC/USB/AUTO CHARGER;
ВЛЕЗ: AC/AUTO/Solar/USB-C;
СТАНДАРД НА ПРИКЛУЧОК: САД/Велика Британија/CN/ЕУ;

КАПАЦИТЕТ: 1016 WH;
ЦИКЛУС НА БАТЕРИЈА: 1000+;
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 4,5 + ЧАСИ;
НИВО НА БУЧАВА: ДО 30 dB (ултра-тивок);
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -10°C~45°C;
ЗЕМЈА НА ПОТЕКЛО: КИНА;

Многу преносливи вентилатори за напојување можат да произведат повеќе од 60 dB звук. Серијата ZENDURE ZDSB1000M има дизајн без вентилатор, што ви овозможува да уживате во преносливата моќност без да се грижите за бучавата.

ZENDURE ZDSB1000M е 62% помал од производите во истиот опсег на капацитет. Лесен е за носење и удобно се вклопува во вашиот автомобил, оставајќи простор за вашите основни работи. Тежината од 6 кг го прави ZENDURE ZDSB1000M најпреносливото напојување некогаш направено.

ZENDURE ZDSB1000M е опремен со 9 излезни порти. Излез со наизменичен синусен бран и USB порта со повеќе протоколи, истовремено може да напојува електрични уреди и да полни дигитални уреди како паметни телефони.

ZENDURE ZDSB1000M е многу помал од производите во истиот опсег на капацитет. Лесен е за носење и удобно се вклопува во вашиот автомобил, оставајќи простор за вашите неопходни работи, погоден за кампување, готвење на отворено итн.

ZENDURE ги помина високите безбедносни стандарди што ги бараат производите ширум светот. Серијата ZENDURE е безбедна и сигурна, користете ја со доверба.
* Бидете сигурни дека преносливите напојувања ги поминале безбедносните стандарди што се бараат со Законот за безбедносни електрични апарати (PSE).

СО ЦЕЛ

НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ: ПЛАЌАЊЕ СО ДЕПОЗИТ!