MISTER DZIRLO
ЕЛЕКТРИЧНИ РОМОБИЛИ

mister dzirlo

РОМОБИЛ МОДЕЛ А

1 ПАРЧЕ - 230 €
2 до 5 ПАРЧАНИ - 185 € / ЕЕЗ
6 И ПОВЕЌЕ ПАРЧИЊА - 159 € / ЕЕЗ

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • МАКСИМАЛНА БРЗИНА: 15 km/h
 • Досег: 10 км
 • БОЈА: ЦРВЕНА, СИНА, ЦРНА, ЖОЛТА, розова
 • МОЌНОСТ: 12V / 4,5 AH
 • ПОЛНЕЊЕ: 6 ДО 8 ЧАСА
 • ТЕЖИНА НА СКУТЕР: 9,5 кг
ВРЕМЕ НА ИСПОРАКА: 3 МЕСЕЦИ ОД ПРВАТА УПЛАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
50% при потпишување на договорот, 50% ПРИ ПРИМАЊЕ НА ПРАКАТА
ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • МАКСИМАЛНА БРЗИНА: 25 km/h
 • Досег: 30 км
 • БОЈА: ЦРНА, БЕЛА
 • МОЌНОСТ: 36 V
 • ПОЛНЕЊЕ: 6 ЧАСА
 • ТЕЖИНА НА СКУТЕР: 15 кг
ВРЕМЕ НА ИСПОРАКА: 3 МЕСЕЦИ ОД ПРВАТА УПЛАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
50% при потпишување на договорот, 50% ПРИ ПРИМАЊЕ НА ПРАКАТА

РОМОБИЛ МОДЕЛ Б

1 ПАРЧЕ - 370 €
2 И ПОВЕЌЕ ПАРЧИЊА - 290 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ФОТО ГАЛЕРИЈА

НАРАЧКА

СПОДЕЛИ СО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Е-пошта

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИСТЕР ЏИРЛО ПРОМО ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ