MISTER DZIRLO
LILI CAR

Mister Dzirlo LILI CAR е електричен трицикл од затворен тип. Стабилен и сигурен благодарение на зајакнатата структура на телото. Исклучително е удобен за возење, што е помогнато од двонасочните хидраулични амортизери и брилијантно изработената внатрешност изработена од врвни материјали.
Автомобилот Мистер Џирло ЛИЛИ има автономија од 70 до 90 км.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

ТИП: ТРОЈЦИКЛ;
ДИМЕНЗИИ (мм) ДОЛЖИНА X ШИРОДА Х ВИСИНА: 2650X1100X1720;
ТЕЖИНА НА ПРАЗНО ВОЗИЛО: 420 KG;
БРОЈ НА СЕДИШТА: 2;
БРОЈ НА ЛИЦА: 3;
БРОЈ НА ВРАТИ: 2;
ОПЕГ: 70-90 км;
БАТЕРИЈА: Олово;
КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 48 V 50 AH;
МОЌНОСТ НА МОТОР: 500 W/650 W;
РАДИУС НА ВРТУВАЊЕ: <3 m;
МОЈЗИРАЊЕ НА ИСКАЧУВАЊЕТО: 15%;
ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 8-10 H;
БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА;
EEC, COC И ISO СЕРТИФИКАТИ: ДА;

ЦЕНА: 4.000 €

ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА ДДВ, ЦАРИНА, ХОМОЛОГАЦИЈА, ТРОШОЦИ ДОСТАВА ДО ДОМА...

ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

ФОТОГАЛЕРИЈА

Ако можете да купите нови возила со слични перформанси за помалку пари -

ЈА ВРАЌАМЕ РАЗЛИКАТА ВО ЦЕНАТА!

ВИСТИНСКО ЧУВСТВО НА СЛОБОДА

Погледнете ја видео илустрацијата на проектот MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

Нудиме најповолно самофинансирање за возилата MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

без жиранти | без депозит | без банкарски гаранции | без камата!!!

При купувањето на МСТЕР ЏИРЛО МАКСИ ПРОМО ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ - ШТЕДЕТЕ!!!
Заработувате банкарска камата на секоја уплатена рата чија вредност се намалува за износот на вашата фактура!! Ако можете да купите нови возила со слични перформанси за помалку пари - ќе ви ја вратиме разликата во цената!

ПРОМО ЕЛЕКТРИЧНИОТ АВТОМОБИЛ MISTER DŽIRLO СЕ ДОСТАВА ВО СИТЕ ЗЕМЈИ НА ЕУ И БАЛКАН!!!

Проектот за промо електричен автомобил Mister Džirlo го реализира меѓународната холдинг компанија Mister Džirlo (29 деловни субјекти).

СПОДЕЛИ СО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Е-пошта