ДО СЕГА
77000
АПЛИКАЦИЈА ЗА КУПУВАЊЕ

МОДЕЛ М7

МОДЕЛ М7 - ВЕРЗИЈА А

11040 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 50 km/h
 • ОПЕГА: 80-100 км
 • ТИП: ХЕЧБЕК
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 5
 • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 6 kW
 • МОЌНОСТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ: 300 W
 • ПОЛНЕЊЕ: ДО 8 ЧАСА ДОМА ИНСТАЛАЦИЈА
 • БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА (се полни за 15-30 мин.)
 • БОЈА: бела, црвена, портокалова или по желба на купувачот
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА
ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 50 km/h
 • ОПЕГА: 100-120 км
 • ТИП: ХЕЧБЕК
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 5
 • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 7,2 kW
 • МОЌНОСТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ: 300 W
 • ПОЛНЕЊЕ: ДО 8 ЧАСА ДОМА ИНСТАЛАЦИЈА
 • БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА (се полни за 15-30 мин.)
 • БОЈА: бела, црвена, портокалова или по желба на купувачот
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

МОДЕЛ М7 - ВЕРЗИЈА Б

12000 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

МОДЕЛ М7 - ВЕРЗИЈА В

13530 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 60 km/h
 • ОПЕГА: 100-120 км
 • ТИП: ХЕЧБЕК
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 5
 • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 7,2 kW
 • МОЌНОСТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ: 300 W
 • ПОЛНЕЊЕ: 6-8 ч ИНСТАЛАЦИЈА ДОМА
 • БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА (се полни за 15-30 мин.)
 • БОЈА: бела, црвена, портокалова или по желба на купувачот
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА
ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 60 km/h
 • ОПЕГА: 110-130 км
 • ТИП: ХЕЧБЕК
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 5
 • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 8,6 kW
 • МОЌНОСТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ: 300 W
 • ПОЛНЕЊЕ: 6-8 ч ИНСТАЛАЦИЈА ДОМА
 • БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА (се полни за 15-45 мин.)
 • БОЈА: бела, црвена, портокалова или по желба на купувачот
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

МОДЕЛ М7 - ВЕРЗИЈА Д

14520 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

МОДЕЛ М7 - ВЕРЗИЈА Е

16270 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 70 km/h
 • ОПЕГА: 140-160 км
 • ТИП: ХЕЧБЕК
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 5
 • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 11,5 kW
 • МОЌНОСТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ: 300 W
 • ПОЛНЕЊЕ: 5-9H ИНСТАЛАЦИЈА ДОМА
 • БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА (се полни за 30-60 мин.)
 • БОЈА: бела, црвена, портокалова или по желба на купувачот
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА
ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 70 km/h
 • ОПЕГА: 240-260 км
 • ТИП: ХЕЧБЕК
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 5
 • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 17,2 kW
 • МОЌНОСТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ: 300 W
 • ПОЛНЕЊЕ: 6-10 ч ИНСТАЛАЦИЈА ДОМА
 • БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА (се полни за 30-60 мин.)
 • БОЈА: бела, црвена, портокалова или по желба на купувачот
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

МОДЕЛ М7 - ВЕРЗИЈА Ф

17300 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

МОДЕЛ М7 - ВЕРЗИЈА Г

18000 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 100 km/h
 • ОПЕГА: 220-240 км
 • ТИП: ХЕЧБЕК
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 5
 • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 17,2 kW
 • МОЌНОСТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ: 300 W
 • ПОЛНЕЊЕ: 6-10 ч ИНСТАЛАЦИЈА ДОМА
 • БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА (се полни за 30-60 мин.)
 • БОЈА: бела, црвена, портокалова или по желба на купувачот
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА
ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:
 • БРЗИНА: 100 km/h
 • ОПЕГА: 320-340 км
 • ТИП: ХЕЧБЕК
 • БРОЈ НА ЛИЦА: 5
 • КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈАТА: 23 kW
 • МОЌНОСТ НА СОЛАРНИ ПАНЕЛИ: 300 W
 • ПОЛНЕЊЕ: 8-12 ч. ПОСТАВУВАЊЕ ДОМА
 • БРЗ ПОЛНЕЖ: ДА (се полни за 40-80 мин.)
 • БОЈА: бела, црвена, портокалова или по желба на купувачот
ВРЕМЕ НА ОДЛОЖУВАЊЕ: 3 МЕСЕЦИ ОД УПЛАТАТА
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ:
ПРЕТВРШНА ПРЕСМЕТКА

МОДЕЛ М7 - ВЕРЗИЈА H

19800 €

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕН ДДВ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА СУБВЕНЦИИ КОИ ПОНУДАТА СЕ ОТКАЖУВА ВО 100% ОД ИСНОСТА ВО КОРИСТА НА КУПУВАЧОТ

Ако можете да купите нови возила со слични перформанси за помалку пари -

ЈА ВРАЌАМЕ РАЗЛИКАТА ВО ЦЕНАТА!

ВИСТИНСКО ЧУВСТВО НА СЛОБОДА

Погледнете ја видео илустрацијата на проектот MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

Нудиме најповолно самофинансирање за возилата MISTER DŽIRLO PROMO ELECTRIC CAR

без жиранти | без депозит | без банкарски гаранции | без камата!!!

Додека купувате МСТЕР ЏИРЛО ПРОМО ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ - ШТЕДЕТЕ!!!
Заработувате банкарска камата на секоја уплатена рата чија вредност се намалува за износот на вашата фактура!! Ако можете да купите нови возила со слични перформанси за помалку пари - ќе ви ја вратиме разликата во цената!

ПРОМО ЕЛЕКТРИЧНИОТ АВТОМОБИЛ MISTER DŽIRLO СЕ ДОСТАВА ВО СИТЕ ЗЕМЈИ НА ЕУ И БАЛКАН!!!

Проектот за промо електричен автомобил Mister Džirlo го реализира меѓународната холдинг компанија Mister Džirlo (29 деловни субјекти).

СПОДЕЛИ СО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Е-пошта